“Vreau să mă concentrez asupra serviciului” declară sincer o grasă urâțică, nu foarte isteață

O reprezentantă a sexului …moale,
că de frumos nu poate fi vorba

Mai nou se observă un trend îngrijorător, emergent între reprezentantele sexului F/M ce sunt trecute de prima tinerețe. Acestea aleg tot mai des să se concentreze asupra carierei, în detrimentul relațiilor de natură sentimentală.

Într-o asemenea situație se află și Eugenia Smurf (poză stânga), care a binevoit să acorde zilele trecute un interviu blogului ScameDinBuric.

Ea s-a hotărît să pună cariera pe primul plan din motive pur obiective, și anume pasiunea ei profundă pentru serviciul său în cadrul ghișeelor CFR.

În ciuda speculațiilor colegelor de lucru, decizia nu are nici o legătură cu faptul că Eugenia a suferit nenumărate decepții în dragoste, reamintindu-i-se constant că nu există destul alcool pe lume să convingă un bărbat să se culce cu ea. E aproape incredibil că mai mult de 9 oameni au avut aceeași reacție la avansurile ei și au înaintat aceeași replică: “OMFG!!! Glumești?!?”

A admis totuși să vorbească foarte puțin despre statutul ei de “not so young professional” și a declarat că motivul pentru care starea ei amoroasă e încă single se datorează personalității sale vulcanice și spiritului independent, sălbatic chiar. Firea ei exuberantă și reticența față de orice compromis o fac incompatibilă cu ideea de cuplu. Acesta e motivul, nu altul. Lipsa unui bărbat din viața ei nu are absolut nici o legătură nici cu mustața ei voinicească și nici cu faptul că arată de parcă ar fi căzut din copacul urâțeniei și a lovit fiecare creangă în picaj.

Ca planuri de viitor, ea intenționează să termine un master în domeniul tehnicilor de compostare a biletelor. Cu puțină muncă și îndârjire nu ar fi imposibil să devină chiar șef de gară, și la asta visează ea cu ochii deschiși și se pierde în fantezii în momentele în care coada de la ghișeu e mai mică de 7 persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.