Voi cum vă protejați bananele?

Unii dintre noi au prins vremurile în care un fruct exotic precum banana era prețuit mai ceva ca zestrea bunicii și era așezat frumușel pe dulap, călare pe un ziar, anticipându-se cu poftă momentul în care va da în pârg, pentru o optimizare a experienței de consum. Nimic greșit aici, valoarea crescută era dată de raritatea evenimentului, deci comportamentul era pe deplin justificabil.

Mai multe instrucțiuni la bananabunker.com

Dar în Anno Domini 2012 este surprinzător să vezi că aceeași atenție semi-paranoică este acordată unui fruct care aproape că poate fi găsit pe toate tarabele, la prețuri de multe ori derizorii. Și mă refer aici la produsul din poza alăturată, botezat în mod inspirat Banana Bunker și fiind nici mai mult nici mai puțin decât un container protector pentru banane. Extrem de util pentru toate acele momente în care bananele tale trebuie apărate de lovituri, izbituri, căzături, violențe și alte agresiuni în drumul dintre supermarket și bucătărie sau bucătărie și servici, bunkerul bananier este eficient chiar și în momentele în care îți scapi banana de la etajul trei sau vrei să bați cu ea un cui sau sparge capul unui vecin, lucru ca nu se poate înfăptui cu o banană simplă.

Având aspectul inconfundabil al unui dildo pentru avansați, bunkerul de banane acționează ca un prezervativ dur, ajustabil în partea de mijloc, în care fructul tău preferat (adică banana) este ferit de toți factorii învinețitori și frăgezitori de pulpă care afectează în mod negativ integritatea miezului bananier și-l fac cleios și îi dau altă culoare și textură înspre marea dezamăgire a tuturor sensibililor și fandosiților. Caz în care prețul de 7 dolari plus livrare nu este deloc exagerat, singurul neajuns al produsului fiind faptul că nu funcționează deloc în cazul merelor, al feliilor de pepene sau al căpșunilor.
În caz că n-am fost destul de explicit cu privire la utilitatea bunkerului de banane, filmulețul de mai jos singur vă va convinge:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.