Vedetă desființată de un blogger continuă să ființeze bine mersi

Deși a fost desființată fără drept de apel de către un blogger necunoscut, vedeta (al cărei nume se scrie cu “y” în loc de “i” fără vreun motiv anume) continuă să ființeze bine mersi. Așa cum a ființat și după ce a fost desființată de alți bloggeri, ziariști, critici vestimentari sau babe din fața blocului.

Ba mai mult, vedeta ființează cu un succes care n-a fost în nici un fel știrbit de opiniile desființatoare ale curajosului internaut, un om aparent bine adaptat vieții de adult responsabil, care are păreri la fel de bine conturate atît despre viața vedetelor cît și despre politică, filme, sport, vaccinuri, artă, astronomie, istoria dacilor, gastronomie și social media.

Complet neafectată de criticile pe care bloggerul i le aduce în cadrul unui articol ce conține inclusiv cinci .gif-uri, vedeta e absolut ignorantă față de existența bloggerului care și-a sacrificat trei ore din viață pentru a exprima cît mai elocvent și convingător ce anume îl deranjează la ea: atitudinea.

E incredibil! E ca și cum ființarea vedetei ar fi independentă de acuzele unui blogger care scrie pe platforma gratuită wordpress și are doar cincizeci de followeri după trei ani de activitate. Cîinii latră, caravana trece peste apă, pietrele rămîn. E și grea și și frumoasă viața de vedetă.

Întrebarea cu care rămînem după aceste dezvăluiri senzaționale este următoarea: dacă o vedetă desființată continuă să ființeze, mai poți spune că a fost desființată? Sau trebuie să folosim mai corect cuvintele cînd vorbim despre criticile care li se aduc vedetelor? Ce anume înseamnă să desființezi?

Poți să desființezi o vedetă cu adevărat? Probabil că nu. Nici măcar timpul nu poate face asta. Stela și Arșinel sînt dovezi clare că vedetele nu pot fi desființate nici măcar de propriile decizii proaste, precum cea de a apărea în cele mai penibile reclame din istoria reclamelor sau cea de a te băga în față la coadă la rinichi.

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.