Vampir neatent se strică la burtă după ce bea sîngele unui tip hemofilic

Pe baza unei experiențe de mai puțin de 80 de ani de supt sîngele oamenilor și evitat lumina soarelui, un vampir s-a stricat rău de tot la stomac după ce a băut, din neatenție, sîngele unui tip hemofilic.

Hemofilia, o boală ce constă într-o predispoziție pentru hemoragie cauzată de prelungirea timpului de coagulare a sîngelui, s-a manifestat și în timpul procesului de digestie al parazitului colțos, împiedicînd transformarea sîngelui în forță vitală și eliminarea resturilor într-un bulgăraș uscat și toxic.

Dereglînd timpii bine stabiliți ai digestiei, sîngele hemofilicului a trecut mult prea repede prin sistemul rudimentar al vampirului și și-a revendicat eliminarea cu ore bune înaintea apusului. Din motive evidente, vampirul nu a putut părăsi confortul protector al coșciugului, astfel că accidentul nefericit a fost inevitabil, căptușeala de mătase a sicriului fiind ruinată complet.

Noroc că n-a apucat să fie surprins de niciunul dintre amicii lui în timp ce se scăpa de probe, pentru că nenorociții ăia ar fi rîs de el pentru tot restul zilelor lui. Care tind să fie numeroase atunci când ești nemuritor.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.