Unghie de culoare diferită se crede mai specială decît celelalte

Scandal monstru iscat între unghiile unei mîini drepte din capitală.

O unghie aparținînd degetului inelar este acuzată de vecinele ei de mînă că manifestă un dispreț și o aroganță ieșite din comun de cînd a început să fie ojată în culori diferite. Vecinele unicrome acuză faptul că, de cînd a apărut moda asta cu o unghie care-i puțin mai altfel, unghia inelară se imaginează superioară față de ele și le sfidează cu nesimțire, dîndu-și într-una aere de divă.

“Se uită la noi de sus, cumva, ca și cum ea ar fi mai specială decît noi. Ca și cum ar fi mai bună sau mai deosebită sau ceva. De parcă nu împreună trebuie să ne îndeplinim obligațiile de scărpinat părți ale corpului sau ridicat scame de pe haine” a ținut să declare unghia degetului arătător după ce a terminat de scos o bucată de ceară întărită dintr-o ureche.

Unghia aferentă degetului mare a fost mai agresivă în declarații, menționînd că ține minte vremurile în care nu existau astfel de diferențe între ele, pentru că toate trebuiau să șteargă același fund. De asemenea, a dorit să adauge că i se pare că unghia inelarului pare să uite de unde a plecat, întrucît au existat vremuri în care, la fel ca și celelalte, nu cunoștea pila și era scurtată cu dinții.

“Se comportă ca și cum ar fi unghia reginei Angliei” a completat unghia degetului mic, singura dintre ele care are un job stabil, fiind responsabilă cu transportul de sare și alte condimente.

Mai colorată și mai luminoasă decît colegele ei, unghia inelarului a refuzat să comenteze acuzațiile care i se aduc, considerîndu-le puerile și sub demnitatea ei. A mai precizat și că haters gonna hate și să treaba asta nu o afectează nici cît negru sub ea. După care s-a uitat cu oarecare scîrbă la reporterul nostru și l-a salutat cu un sincer “Băi, săracule”.

Unghia degetului mijlociu a insistat să se exprime non-verbal.

One thought on “Unghie de culoare diferită se crede mai specială decît celelalte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.