Un coșciug roz cu margarete nu diminuează cu nimic tragismul morții unei fetițe de 5 ani

Coșciugul roz cu margarete delicate pictate pe el a eșuat lamentabil în încercarea sa de a înveseli ușor atmosfera de la înmormântarea unei fetițe de 5 ani. Deși fusese pictat într-un roz vesel, liniștitor, copârșeul nu a izbutit să amelioreze mai deloc aerul sumbru care a marcat procesiunea funerară. Culoarea sa optimistă, reconfortantă chiar, nu a reușit nici măcar să o împiedice pe mama îndurerată a fetiței să se arunce în groapă urlând din toți bojocii: “Doamne, de ce mi-ai luat copilul?!?!?”

De asemena, printre membri cortegiului circula bănuiala că margaretele pictate pe scândurile laterale ale sicriului, oricât de jucăușe ar părea ele, nu vor împiedica viermii să se înfrupte din corpul rece al micuței.

Evenimentul s-a încheiat cu majoritatea participanților căzând de acord că Dumnezeu a mai avut nevoie de un înger acolo sus, deși nimeni nu a reușit să explice ce anume face Dumnezeu cu îngerii lui sau de ce nu ar fi în stare să-și facă singur unii fără să trebuiască să omoare copilași nevinovați.

Sursa magnificei fotografii, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.