Transformers 3: Robotul care se transforma în Dacie a fost tăiat la montaj

Un Autobot sub acoperire

Adevărul este unul simplu, titlul fiind mai mult decât cuprinzător și conținând și singura glumă bună din acest articol.

Imediat după lansarea celei de-a treia părți a francizei Transformers s-a observat că noul robot care ar fi trebuit să apară în film, robot care s-ar fi transformat într-o Dacie 1300, a fost eliminat mișelește în procesul de montaj.

Decizia pare oarecum controversată, pentru că chiar și cu un robot care s-ar fi transformat în Dacie 1100, un Trabant vechi sau un vagon de tren personal, noul film nu ar fi avut cum să fie mai slab decât Transformers 2, al cărui scenariu pare compus de un elev român în timpul bacului.

Gurile rele și foarte rele spun că Dacia românească nu are ce să caute pe lângă bolizii americani, chiar dacă s-ar lupta de partea binelui. Ca replică, producătorii de la studiourile Media Pro au declarat că vor lansa o producție complet originală, sponsorizată și de Elena Udrea cu fonduri europene, în care dualismul Dacie/robot extraterestru să fie mai bine pus în valoare. Numele producției originale va fi cel mai probabil Urzeala Megatronurilor.

———-
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.