Tot mai multe trupe rock vin în România ca să moară

Membrii trupei Roxette sunt o reclamă
ambulantă pentru tratamentele cu botox

Așa cum elefanții purced într-o migrație solitară spre secretele lor cimitire colective în momentul în care simt că giulgiul morții are să-i învăluie, așa și trupele rock internaționale aleg România ca locație pentru ultimele lor concerte.

Una dintre aceste trupe este Roxette, ai cărei membri și-au început colaborarea în 1979, an în care barilul de petrol costa 24 de dolari și a fost un record pentru acea vreme, Saddam Hussein a devenit președinte în Irak și în deșertul Sahara a nins pentru 30 de minute. Membrii trupei au peste 50 de ani fiecare, vârstă la care o persoană normală nu mai are ce căuta nici pe Facebook, darămite într-o trupă rock.

Un alt exemplu este cel al lui Bon Jovi, trupă ce a introdus un capitol serios în istoria rock-ului, iar acum se încăpățânează să tot adauge note de subsol. Membri acestei formații au început să-și găsească ritmul încă de prin 1975, an în care războiul din Vietnam se termina, Microsoft devenea o marcă înregistrată și Angelina Jolie ieșea din vaginul mamei sale.

În situații similare sunt și Alice Cooper, Scorpions, Sting și Amy Winehouse, care chiar dacă nu e pe moarte, arată ca și cum ar fi.

Sursa photo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.