Țigăncile escroace versus asistentele tv

There is no sin except stupidity. Oscar Wilde
Azi mi-a fost dat să văd un lucru magnific. Here it goes: 
Niște țigănci cu mai multe straturi de textilă colorată decît dușuri făcute în ultima lună profitau de prostia unor celebrități amenințîndu-le cu blesteme. Pentru un om normal, blestemele țigănești ar trebui să aibă aceeași credibilitate pe care o are un copil îmbrăcat în Harry Potter agitînd o baghetă de plastic și rostind cuvîntul magic “abracadabra”.

Pentru limacși mediatici gen Oana Zăvoranu sentința minoritarelor etnice a avut în schimb o greutate mai mare decît ar putea spera să aibă orice agent fiscal. Asta spune multe despre inteligența victimei, față de care nu reușesc să generez nici un fel de compasiune. Prostia, în fond, se plătește.

Tonciu și Sînzi: un suport de nas și o buruiană mediatică

În același dosar magic s-au infiltrat de ceva vreme alte două cerșetoare de atenție: Tonciu și Buruiană, accesorii sexuale mondene ce caută să evite prin orice tertip conul de umbră mediatică și ignoranță pe care pe bună dreptate îl merită. În fine. Înainte să-și spuie păsul în fața instanței, cele două jucării erotice au trecut pe la biserică. Fie din pricini spirituale, fie pentru că-s obișnuite să stea în genunchi. Și-au luat brățări ocrotitoare să le apere de blestemele vrăjitoarelor. În care chiar ele au spus că nu cred. Asta e ca și cum ai plăti cu bani reali un bodyguard imaginar ca să te apere de un dușman imaginar.

Dar partea cea mai savuroasă a fost declarația dată de una dintre țigăncile farmazoane. Care a spus că tipesele astea fac ceea ce fac doar din motive de marketing. După care vrăjitoarea șantajistă a purces la a se simți net superior față de cele două colecții ambulante de bts-uri. Declarație la care reacția mea a fost una de muahahahahahahaha, să-mi bag p*** ce tare-i faza asta!

Adică:

Cît de jos trebuie să fii în ierarhia socială ca pînă și niște escroace nespălate să simtă că-ți sunt superioare din punct de vedere moral? Ce fel de scursură umană trebuie să fii ca niște creaturi marginale gen Vanessa sau Melissa să se uite în jos la tine? Cum caru’ meu să nu-ți dai seama că ești atît de penibil încît ai ajuns de rîsul matracucilor?

Morala: Tocmai devenit mai eficient să sperii copii neascultători cu asistente tv decît cu țigani.
. . .
  . .
    .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.