Tentația trivialului

Recunosc, nu sunt perfect. Nu, nu are rost să insistați. Îmi cunosc bine neajunsurile. Am slăbiciuni, ca tot omul de altfel. Azi, când majoritatea oamenilor încă își suduiau ultimele ore de lucru, eu ședeam molcom pe Facebook, acasă. Și îmi prinde ochiul unul din acele multe joculețe interactive care îți dau o chestie ușor insipidă și vag amuzantă în schimbul a toate informațiile tale personale. 
De obicei mă feresc de ele și paranoia mea really likes this. Dar acesta avea un ceva aparte, îți furniza numele tău indian. Și nu era vorba de Rajesh Gupta sau ceva similar, ci unul așa cum avea indianul Talpă Iute, cel care cum te prinde cum nu mai trebui să-ți faci griji pentru i-au exterminat americanii pe toți.
Și eram la un click distanță de pierzanie când am văzut cât de greșit au formulat fraza de mai jos. Și atunci mi s-a luat. Păi ce încredere mai pot să am eu că-mi voi primi corect numele indian când ei au folosit atât de greșit virgula? Nici una, vă spun eu. Deși trebuia să-mi dau seama că ceva nu-i în regulă când doar puțin mai devreme unul din Friends primise cu maximă seriozitate numele de Lacrimă Maro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.