Sloganul #REZIST a fost înregistrat la OSIM de o superbacterie

Inspirată de protestele antiguvern desfășurate în marile orașe ale României la începutul acestui an, o superbacterie a decis să înregistreze la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci sloganul #REZIST, întrucât reprezintă cel mai bine lupta continuă purtată de aceasta împotriva antibioticelor.

Bacteria, un stafilococ auriu ce lucrează în domeniul publicitar, susține totuși că ideea înregistrării sloganului la OSIM i-a venit în urma mai multor mutații genetice și că nu este adevărat că a încercat să confiște hashtagul de la cei care au protestat în Piața Victoriei. Surse din interior spun că bacteria a fost văzută în piață în serile mai friguroase, purtând fes și luând notițe într-un carnețel mic, ca un securist infect.

Informația despre înregistrarea sloganului #REZIST s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, reușind în scurt timp să divizeze celular opinia publică. Cel mai mare susținător al acestei inițiative este Partidul Probiotic, un partid ce deține controlul în majoritatea organelor de stat. Partid din care, întâmplător, superbacteria face parte.

Partidul Probiotic militează pentru eliberarea tuturor microbilor de sub tirania medicamentelor, dorind să le ofere acestora libertate deplină pentru a fura informație genetică de la celelalte microorganisme, precum și asistență socială pentru a se reproduce în voie. Partidul nu face nici o diferență între bacteriile utile și cele dăunătoare, această greșeală de poziționare fiind responsabilă pentru etichetarea partidului drept ciumă roșie (Yersinia Pestis Ruber).

Cei mai aprigi opozanți ai rezistenței la antibiotice sunt procurorii Direcției Naționale a Antibioticelor, cei care luptă necontenit ca populația să nu fie parazitată fără impunitate de microbii ajunși la putere.

Pentru a putea asigura un viitor sănătos în care să trăiască în armonie toate țesuturile, procurorii DNA trebuie lăsați să-și exercite mandatul fără a fi încurcați de leacurile băbești propuse de Curtea Constituțională. Aceste imixtiuni externe se pot dovedi foarte dăunătoare proceselor vitale și pot transforma constituția țării dintr-un una atletică într-una anemică.

Foto: internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.