Studiu: Munca la bustul gol este cu până la 20% mai productivă

Comunitatea cercetătorilor din România (toți cei trei angajați) a lansat pe piața concluziile unui nou studiu conform căruia munca desfășurată la bustul dezgolit ar fi cu până la 20% mai productivă decât cea cu bustul acoperit.

Pentru că trebuie cumva să-și justifice salariile exorbitante, ei lucrează asiduu chiar și atunci când concluziile studiilor pe care le întreprind ar fi evidente și fără vreo cercetare suplimentară. Totuși, ca niște adevărați profesioniști, ei se bucură de orice provocare și își fac treaba cu onoare și abnegație.

Recentul lor studiu demonstrează empiric, fără să lase vreo umbră de îndoială, că munca la bustul gol este cu până la 20% mai productivă decât cea în care bustul e acoperit cu cel puțin un articol de vestimentație. Folosind două grupe de voluntari ce aveau de îndeplinit aceleași obiective, s-a observat că cei care au lucrat la bustul gol nu numai că și-au îndeplinit sarcinile mai rapid și mai eficient, dar au dobândit și un bronz uniform, foarte sănătos.

Nefiind limitați în mișcări de acele reale închisori de bumbac numite tricouri, voluntarii au muncit mult mai dezinhibat și mai dezinvolt. Lipsiți de constrângerile articolelor de îmbrăcăminte apăsătoare, grele, incomode (mai precis un tricou + o vestă reflectorizantă), ei și-au desfășurat sarcinile mai eficient și mai eficace, și au mai și procesat o grămadă de vitamina D pe deasupra.

Concluziile studiului sunt valabile pentru orice domeniu profesional, pentru orice activitate cu caracter sportiv și mai ales pentru încăierările de natură violentă, al căror grad de spectaculozitate aproape că se dublează.

Lucrarea a avut o singură hibă, și anume faptul că nicio fată nu a acceptat să ia parte la studiu. O concluzie de bun simț ar fi acea că chiar dacă pe fete le-ar ajuta munca la bustul gol, ea ar fi detrimentală pentru colegii de lucru de sex masculin sau asemănător, a căror activitate s-ar suspenda complet odată cu suspendarea circulației sângelui către creier, din motive lesne de înțeles și pe care n-ar trebui să le mai enumăr aici.

Erecțiile sunt totuși amuzante, nu?

Sursa photo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.