Specialiștii n-au reușit să confirme încă existența județului Teleorman

Un grup multi-disciplinar care lucra asiduu de mai mulți ani încercând să confirme existența județului Teleorman a declarat că nu are încă dovezi concrete cum că acesta ar fi un loc adevărat.

Simulare fantasmagorică a ipoteticului Județ Teleorman

Echipa este formată din specialiști din diverse domenii care și-au început colaborarea în urmă cu 4 ani, când au apărut suspiciuni cu privire la județul respectiv. De atunci și până acum, ei nu au reușit să inițieze un contact cu nici măcar un teleormănean și nici nu au găsit mărturii fizice ale acestui județ.

Chiar și numele unora dintre presupusele localități teleormănene par inventate în opinia lor, cum ar fi: Trivalea-Moșteni, Năsturelu, Purani, Smîrdioasa sau Zimnicea. Iar când au încercat să călătorească spre unele din ele, specialiștii au ajuns în mijlocul unor pustietăți dezolante ce nu păreau locuite de ființe inteligente.

Teleormanul este într-adevăr un fenomen cel puțin dubios, în România fiind foarte puține persoane care să fii auzit ceva despre acest “județ” sau să fii cunoscut pe cineva care să fii trecut pe acolo. De altfel, este foarte greu de aflat chiar și informații generale despre acest loc misterios, învăluit în secrete.

E chiar ciudat faptul că cineva ar dori să ne convingă de existența acestui județ-fantomă, dar specialiștii nu au nici un fel de indicații cu privire la potențialii beneficiari ai acestei farse elaborate. Cercetătorii au mers atât de departe în tentativa lor de a atesta existența Teleormanului încât au recurs la gesturi puțin disperate, încercând să ajungă acolo prin intermediul unor dulapuri, cum au văzut ei în filmul cu Narnia.

Mai multe fabulații despre acest județ-fantomă, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.