Șocant! Scandalos! Femeie are sfîrcuri!

Responsabilii cu indignarea din social media au descoperit o nouă pîine de mîncat sub bluzița unei doamne. Complet neașteptat: femeia are un sfîrc, posibil chiar două. Nu știm deocamdată numărul exact al sfîrcurilor deținute de acestă profesoară din provincie, dar investigația jurnalistică este în plină desfășurare. Adevărul trebuie scos la iveală prin textura subțire a minciunii care îl acoperă!

Internetul, compus în proporție covîrșitoare din prepuberi care rîd înfundat de fiecare dată cînd aud cuvîntul “sfîrc”, se află într-o stare de excitație continuă din momentul aflării acestui fapt absolut halucinant și surprinzător. Nimeni nu s-ar fi așteptat de la această femeie să aibă în proprietate sfîrcuri, mai ales că nu erau trecute în declarația de avere. Ce urmează? Să aflăm că toate femeile sau sfîrcuri? Sau mai rău: că și unii bărbați au sfîrcuri? Fereastră Dumnezeu!

Acum că sfîrcurile i-au fost date în vileag și ele nu mai constituie un secret de stat, femeia se pregătește să facă și alte dezvăluiri cel puțin la fel senzaționale, precum faptul că, uneori, rar, acționînd cu maximă discreție și asigurîndu-se că nu o vede nimeni, face căchiță cu ajutorul fundicului ce i-a fost lăsat moștenire de la mama ei. Deloc suprinzător, nici acesta nu apare în declarația ei de avere, la secțiunea “mijloace fixe”.

Cireașa de pe corp, descoperită ceva mai tîrziu, este că soțul acestei femei nu a avut pînă acum nici o reacție privind existența sfîrcurilor. Cît e de implicat acesta în gestionarea lor? De cît timp le urmărește cu atenție și preocupare? Știa de ele dinainte? De ce nu a zis nimic pînă acum? Chiar așa: de ce tace?
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.