Simțul umorului e sexy, chiar și la pagina 5

Mă lamentam săptămâna trecută vizavi de lipsa dobitocească de imaginație a fetelor de la pagina kitch, care într-o proporție covârșitoare adoră sucul, muzica de-un fel sau altul și vacanțele în paradisuri exotice precum Costineștiul. Azi (10 aprilie) dau peste exact același lucru, o tinerică ce adoră sucul și pentru care sexul la prima întâlnire este o provocare. Iar dacă în fiecare zi se găsește o altă actriță aspirantă care să înainteze replici vag identice cu toate cele dinaintea ei, atunci ori sunt ele proaste de le sună apa plată cu lămâie în cap, ori textele sunt scrise de un progrămel informatic încropit în pripă de un informatician epuizat intelectual.

Sursa: deviantart.com

Și nu cred că ar fi chiar atât de imposibil să aduci ceva nou sau măcar diferit, dacă nu de 5 ori pe săptămână măcar de 3 ori. Vă arăt eu cum se face, prima lecție e gratis.

Varianta 1: 

Șofronia Sacâz: Adventistă de ziua a șaptea cu studii în nanotehnologie, dar care acum urmează cursuri de reconversie profesională pentru o carieră de cofetar-șef. Are 29 de ani, o pisică pe nume Gerhard, o ușoară narcolepsie și o colecție impresionantă de dopuri de la sticle de sirop de casă.
Adoră: Mirosul de rumeguș dimineața, țurțurii de dimensiuni medii și senzația aia pe care o ai când pleci de acasă și crezi că ai uitat ceva.
Bărbatul ideal: Știe recita alfabetul de la coadă la cap, are cel puțin un bunic cu origini în secuime și înoată de obicei în stilul broască.
Fantezie: Să facă baie într-o vană plină cu afine în timp un cvartet de coarde îi cântă imnul Rapidului în ungurește.

Varianta 2:

Gloria Mundi: Este casnică din convingere și pasionată de obiceiurile migratoare ale lișiței. Știe o rețetă de cozonac destul de bună pe care n-o dă la nimeni și culoarea ei preferată este curcubeul.
Adoră: Caietele dictando, iarba verde de acasă, bărbații care nu se tem să plângă, dinozaurii cu pene, să mănânce pizza cu mâna și să se prefacă că viața ei nu este o risipă completă de timp.
Bărbatul ideal: Este cel care a lăsat-o gravidă în liceu și a trebui să o ia de nevastă, iar acum își îndeplinește stoic datoria de soț cel puțin o dată pe lună, dar cu programare.
Fantezie: Își dorește din tot sufletul să existe bikini care să stea bine și pe fetele grase și visează la o vacanță romantică în Gura Humorului împreună cu Virgil Ianțu.

Varianta 3:

Eleonora Vamp: Studentă de 21 de ani, s-a apucat de ASE mai mult din lipsă de imaginație decât din interes, acum caută un bogătaș bătrân cât de cât frecventabil care să-i ofere un divorț profitabil. Nu are încredere în berea fără alcool și o sperie centralele de apartament și pixurile cu pastă verde.
Adoră: Sunetul pe care-l face banda scotch când e derulată, statusurile filozofice de pe Facebook, muzica fără versuri, bretoanele și amorțeala aia plăcută din urma injecțiilor cu botox.
Bărbatul ideal: Romantic improbabil, este gelos chiar și când nu are motive, fumează țigări slim oricât de gay ar părea, refuză să citească din principiu și n-a întâlnit vreodată un tricou mulat alb care să nu-i placă.
Fantezie: Speră ca trimisul vederilor să revină la modă și să reușească odată să-și potrivească apa de la duș astfel încât să nu fie nici prea caldă, nici prea rece, numa’ potrivită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.