Atenție! S-au găsit conservanți în selecția naturală

Evenimentele recente au reușit să ridice semne de întrebare serioase cu privire la felul în care a funcționat selecția naturală în ultimele milioane de ani. Comportamentul unor indivizi din spațiul public a transmis semne clare, din interpretarea cărora nu s-a putut trage decât o singură concluzie: selecția naturală nu e 100% naturală. Aparent, aceasta include în componența sa și urme de conservanți (sub formă de comportament de primată vag evoluată).

Observându-se atent activitatea unor specimene izolate, s-au putut identifica numeroși conservanți de tip maimuțifer. Gestica dezlânată, argumentația primitivă, individualismul atavic, agresivitatea de primată, tribalismul irațional și viziunea pe termen scurt au fost doar câteva din indiciile care i-au alertat pe cercetători și i-au făcut să-și dea seama că în unele specimene s-au conservat perfect atitudini și idei de simian.

Specialiștii consideră că acești conservanți apăruți în selecția naturală sunt principalii cauzatori de pesedism și ne sfătuiesc să ne delimităm total de indivizii care dețin mașină automată de fax, mustață de tractorist, coloană vertebrală de meduză, buze de păstrăv sau o dorință nebună de a modifica codul penal.

Aceiași specialiști sunt de părere că din moment ce codul genetic le este impur, pesediștii doresc să compenseze pentru această lipsă adjudecându-și un cod penal favorabil. Din păcate, o astfel de modificare a codului ar da erori în programele tuturor indivizilor sănătoși și adaptați timpurilor.

Din fericire, conservanții pot fi eliminați din selecția naturală cu doze zilnice de #rezist și plimbări lungi prin centru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.