Săptămâna pe scurte | 8-12 iunie 2020

Noul Playstation a transformat mulți oameni în propriii lor părinți, forțându-i să spună “N-am bani pentru jucăria asta”.

În continuare, fiecare român are câte o soluție pentru combaterea coronavirusului, majoritatea fiind variații ale lui “Îl ignorăm, că poate dispare”.

În sfârșit s-a aflat motivul pentru care CTP e atât de scorțos tot timpul: s-a masturbat clitoridian în adolescență.

Au trecut deja două săptămâni de când americanii au stabilit că rasismul e nașpa. Mă rog, unii americani, că ceilalți au încă niște contraargumente solide și nu le pasă că sunt considerați rasiști nici cât afro-american sub unghie.

Biserica Ortodoxă Română a decretat yoga ca fiind opusă creștinismului, probabil pentru că te iau toți dracii când le vezi pe practicante în iegări.

Singurul tip de turism care nu a fost afectat de pandemie rămâne în continuare turismul electoral.

Din păcate, Dana Budeanu continuă să fie extrem de Dana Budeanu.

Președintele Iohannis a spus că ori te protejezi de boală, ori ești prost. Imediat după, și-a cerut scuze motivând că l-a luat gura pe dinainte. De obicei, îl ia pe dinapoi.

Știrile sportive continuă să nu fie despre sport, exact ca înainte de pandemie.

Vloggerul Colo a fost pus sub control judiciar și i s-a interzis să posteze content timp de o vreme, măsură care a detoxifiat brusc întreg youtube-ul.

Atât rușii, cât și chinezii continuă să fie mega dubioși.

Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul MAI a confirmat că în ultimele zile a crescut în mod îngrijorător numărul de influenceri.

Soprana Felicia Filip a îndemnat românii la lectură prin intermediul unui clip atât de cringe încât te face să închizi internetul și să te apuci de orice altceva, chiar și citit.

“Ce înseamnă cringe?” au întrebat mai mulți oameni în vârstă care au ajuns până aproape de final cu cititul acestei postări.

HBO Max a retras temporar “Pe aripile vântului” pentru a-i pune o etichetă cu privire la rasism, ocazie cu care oamenii au aflat că există o chestie numită HBO Max.

Deși suntem deja în data de 12, Arhiepiscopia Tomisului încă nu a anunțat când pică Paștele în luna iunie.

Marile festivaluri s-au amânat pe anul următor, oferind timp DJ-ilor să producă și mai multă muzică pe care participanții să-și consume liniștiți drogurile.

Foto: thejourneyjunkie.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.