Săptămâna pe scurte | 20-24 iulie

Iubitorii de muzică au putut vedea weekendul trecut ce înseamnă un festival cu tradiție: la Electric Castle a plouat chiar dacă nu s-a ținut.

Opt angajați ai primăriei din Cluj-Napoca au fost infectați cu și mai noul coronavirus, o tulpină smart, cu motor electric, luată pe fonduri europene, care va face parte dintr-un hub IT și va fi super virală pe Facebook. Emil Boc și-a plănuit deja contextul în care-și va face o poză spontană cu el.

Un moldovean a fost condamnat în Italia după ce a fost prins construind un tanc cu care intenționa să dărâme Guvernul de la Roma. Surse din interiorul tancului au declarat că ar fi preferat să facă asta în România, dar salariile de la noi sunt încă prea mici.

Cercetătorii au descoperit că nevoia compulsivă de a face jocuri de cuvinte poate fi un simptom al unor afecțiuni neurologice. Studiul a fost publicat în revista de știință “Creierele și furnica”.

Rareș Bogdan, prim vicepreședinte PNL, spune că alegerile locale din septembrie s-ar putea amâna pentru că pandemia a întârziat grav migrația sezonieră a primarilor.

Un nou studiu arată că extrasul de canabis ar putea fi folosit a tratament pentru covid. Tușitul de la țigară te-ar putea feri de tușitul de la boală. Se confirmă din nou: cui pe cui se scoate.

Rămâne incertă formula în care va începe școala în luna septembrie după ce sindicatul profesorilor a subliniat cât de greu este să-i bați pe copiii neascultători prin Zoom.

Kanye West, rapperul care vrea să candideze pentru postul de președinte al americii, suferă de tulburare bipolară. Dar asta doar jumătate din timp. În rest, se bucură de ea.

Focar de covid în Liga I după ce mai mulți jucători au pasat virusul coechipierilor pe care i-au văzut demarcați în careul advers.

România a obținut 80 miliarde de euro de la Uniunea Europeană și deja știe cum o să cheltuie cele 40 de miliarde care o să-i rămână după ce… știți voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.