Săptămâna pe scurte | 15-19 iunie 2020

Campionatele de fotbal și-au reluat activitatea în mai multe țări după un lobby insistent făcut de mafia pariurilor.

Zilele trecute s-a aflat că Mugur Isărescu a fost turnător la Securitate. Anunțul a fost făcut de Căpitanul Evident.

Restaurantele continuă să rămână închise, deși majoritatea românilor se tem mai mult să-i nu-i tragă curentul decât de covid.

Gabi Firea trollează prin interpuși fiecare conferință de presă a lui Nicușor Dan, demonstrând că bullying-ul poate fi uneori foarte distractiv.

Cu ocazia Evaluărilor Naționale, “perlele” elevilor au fost divulgate presei de către profesori care abia au luat 5-ul la examenul de titularizare.

Fanii comunismului doresc să interzică identitatea, gen.

Parlamentul votează impozitarea progresivă a pensiilor speciale. Acestea vor scădea de la nivelul de “nesimțite” la cel de “obraznice”.

Gigi Becali dorește să se implice în politică pentru a se lupta cu ateii și satanicii din USR. Nici aici nu are nevoie de antrenor și va face singur echipa.

Anti-rasismul încă nu a fost eradicat în SUA, deși forțele de ordine au tras în el cu gaze lacrimogene, gloanțe de cauciuc și rafale de fake news.

Timp de 30 de ani, autoritățile din Berlin au dat copii fără adăpost în plasament la pedofili. Experimentul social a dorit transformarea pedofililor în părinți iubitori bazându-se pe ideea că dacă pui lupii să fie paznici la oi, vor deveni vegetarieni.

Marcel Pavel continuă să fie genul de cântăreț despre care se vorbește din orice alte motive în afară de felul în care cântă.

Un secretar de stat din Ministerul Educației a recunoscut că școala te pregătește cam de nota 5-6, iar restul se reglează din meditații cu profesorii care predau la oră. Declarația e surprinzătoare pentru că foarte rar se întâmplă ca escrocii să-și dezvăluie singuri tehnicile.

Google România a luat o amendă de 10.000 de lei pentru că a permis ca pe hărțile lor să apară denumirea de Catedrala Prostirii Neamului, dar nu și pentru faptul că afișează 61.600 de rezultate la căutarea “preot pedofil”.

Ca și când lucrurile nu erau destul de groaznice, mai și plouă.

Foto: 9am.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.