Săptămâna pe scurte | 13-17 iulie

După ce a clasat parțial dosarul “10 august”, DIICOT se pregătește să claseze și dosarul “Covid” pe motiv că a existat o complicitate morală a oamenilor sănătoși, care nu s-au delimitat de elementele infectate.

În continuare, numărul îmbolnăviților de coronavirus rămâne relevant doar pentru memari și doar dacă românii se îmbolnăvesc în numere amuzante, gen 777 sau 799.

De la începutul anului și până acum, aproape 2.000 de români au murit din cauza unui virus care chiar a început să-l deranjeze pe Mugur Mihăescu.

Andreea Esca a luat coronavirus. Mi-e și frică să mă gândesc în schimbul cărei sume l-a luat.

Raed Arafat nu exclude posibilitatea luării unor măsuri locale de restricție. Vama Veche, de exemplu, ar putea fi carantinată. Coronavirusul e doar unul dintre motive.

Dorian Popa a cântat la o petrecere de majorat ținută în spațiu închis, fără respectarea măsurilor de siguranță. Asta pentru că, în loc de creier, Dorian Popa are câlți, jonule.

Cercetătorii au descoperit că sunt, de fapt, șase tipuri diferite de covid-19. Așa cum s-a întâmplat cu alte produse, covidul din România e mai slab calitativ decât cele din vest, fiind diluat cu simple răceli și guturaie. Acesta e și motivul pentru care mulți români preferă să-și ia covidul din Grecia.

Organizația Mondială a Sănătății a prelungit cu doi ani perioada în care faptul că arăți bine în bikini poate fi considerat un înlocuitor valid pentru personalitate.

Lui Victor Ponta i s-a retras titlul de doctor în drept. Din fericire, muile primite de-a lungul carierei nu i le ia nimeni. Ba dimpotrivă.

În Australia, un rechin a sărit din apă și a tras în apă un copil de 10 ani. Localnicii numesc acest tip de atac “marți”.

Unele zone din București și Cluj-Napoca se scufundă cu câțiva centimentri pe an. Geologii spun că motivul ar fi prețul imobiliarelor, care face clădirile să intre în pământ de rușine.

Foto: digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.