Sapiosexual stătut acceptă să facă sex cu tipă care citește decât reviste glossy

Chiar dacă jurase cu mâna dreaptă pe Moby Dick și mâna stângă pe Ulysses că-și va alege partenerele sexuale exclusiv pe bază de inteligență și complementaritate bibliofilă, Basil Enăchescu și-a sacrificat zilele trecute ideologia sapiosexuală pe altarul compromisului, făcând sex cu o tipă care a recunoscut că citește decât reviste glossy.

Pentru Basil, intelectul a depășit întotdeauna fizicul ca stimulent de natură sexuală. Basil e diferit de toți ceilalți bărbați. El poate aprecia personalitatea și simțul umorului mai presus de orice, nu se cramponează în verdicte superficiale despre ce țâțe epice are Corina de la Contabilitate sau ce cur obraznic afișează Georgiana de la HR. Când a aflat că există și un cuvânt pentru condiția asta, Basil s-a apucat să-și anunțe toate cunoștințele că este sapiosexual și că nu va culca de acum încolo decât femei care cunosc semnificația corectă a lui fortuit și au citit cel puțin o carte de-ale lui Pleșu, nicidecum o carte “de-a” lui Pleșu.

După ce-a luptat pe frontul sapiosexualității mai bine de trei ani, timp în care s-a bucurat de foarte puține victorii – un handjob smucit pe care l-a primit în spatele unei librării de la o tipă pe care a mințit-o că e văr cu Cărtărescu și un futai anost cu o profesoară de limba latină de 48 de ani care l-a agățat la un club de lectură și care a insistat să-i vorbească murdar în rimă albă -, Basil a capitulat într-un final deloc fericit, acceptând să împartă așternutul cu o tipă care citește decât reviste cu poze multe și scris mare, colorat.

Extazul sexual nu s-a comparat în intensitate cu nimic din ce cunoscuse Basil înainte de devoratoarea de reviste lucioase. Nemaipomenita senzație de plăcere absolută pe care a resimțit-o sexând o agramată funcțională a declanșat în el un profund conflict identitar, Basil ajungând, în momentele sale de slăbiciune psihică, să categorisească această reușită sexuală drept un formidabil eșec. Ce fel de sapiosexual se mulțumește cu o femeie care citește decât reviste lucioase? Unul jalnic, cu siguranță.

Disonanța ideei ca un sapiosexual să facă sex cu o pițipoancă ce a citit decât citate din Osho, cărțile întregi părându-i-se prea lungi și prea lipsite de wow, l-a distrus emoțional pe Basil. Bietul om nu mai poate răsfoi nici măcar o cărțulie ușoară, de weekend, gen Lumea ca voință și reprezentare a lui Schopenhauer, pentru că a ajuns să fie copleșit de o dorință de nestăvilit de a se masturba constant. Efectiv, Basil nu-și mai poate lua gândul de la tipa cu care nici măcat nu poți purta o discuție decentă despre cât de supraestimat a ajuns să fie nihilismul, dar care execută un sex oral de-ți vine să-ți renegi părinții.

Dărâmat, cu nervii la pământ, Basil speră că va reuși să-și astâmpere cât mai curând neliniștile. Poziționarea lui sexuală stă, la momentul de față, sub semnul întrebării. Dacă e oportun sau nu să insiste pe filiera sapiosexuală, asta rămâne de văzut, căci sexul cu tipa care nu citește nici măcar subtitrările filmelor, preferînd să se concentreze pe mișcare, e prea bun ca să renunțe la el în numele unei etichete care sună bine dar, în fond, e lipsită de orice substanță.

În plus, a auzit el mai nou, e fizic imposibil să fii sapiosexual. Asta deoarece, și Basil se miră că nu s-a gândit la asta mai devreme, pula nu știe carte.

Foto: internet

2 thoughts on “Sapiosexual stătut acceptă să facă sex cu tipă care citește decât reviste glossy

 1. Ioana

  Afirmație + “doar”
  Negație + “decât”

  Penisul nu știe carte, că nu are nevoie de creier pentru a-și face treaba. Cu erectilitatea organului sexual feminin stă, însă, altfel treaba. Reflexul sexual nu se poate închide în măduvă, ca la bărbați, ci este necesară atingerea etajelor superioare.

  Concluzia? Habar nu am, poate mă ajută Basil.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.