Șamponul Mirific te scapă și de mătreață și de arest

Mirific! Mirobolant! Miraculos!

Pare a fi un miraj, dar e cît se poate de adevărat! Noul Head & Shoulders Mirific luptă în egală măsură împotriva mătreții și a arestului. Cu un miros parfumat ce acoperă perfect putoarea corupției, noul șampon te lasă cu o senzație extrem de plăcută după folosire – e ca și cum te-ai fi spălat pe cap justiția.

Nici nu e de mirare că tot mai mulți politiceni apelează la acest șampon. Efectiv, face minuni! Te apără atît de bine de arest încît organele legii nu pot decît să se scarpine în cap a nedumerire, ca și cînd ar avea o iritație a scalpului.

Avînd în compoziție cel mai sfînt ulei, extras din cele mai exotice mirodenii, șamponul îndepărtează mătreața, protejînd pielea capului de reapariția acesteia, dar și de efectele arestului preventiv, unde părul sensibil nu se poate bucura de mîngîierea călduroase a foehnului.

Efectele miraculoase ale șamponului sînt testate prin cele mai riguroase metode științifice, inclusiv cea vosganiană (semi-chelie plîngăcioasă) sau cea danșovaniană (păr de vîrstă mijlocie supus tratamentelor cu gel).

Dacă nu vrei să te scarmene în freză brațul lung al legii, pune mîna și cumpără noul Head & Shoulders Mirific! E indicat tuturor celor care se simt cu musca pe căciulă (muștele sînt atrase de mirosurile neplăcute, cum e cel de politician murdar), dar și mironosițelor care se pun pe bocit în momentul în care trebuie să fie trase la răspundere pentru infracțiunile comise.

Avînd la bază compuși activi care țin strîns unul de celălat și se acoperă exact așa cum o fac parlamentarii corupți, șamponul poate fi folosit de orice mîrlan care a abuzat de funcția lui și care acum vrea să scape cu basmaua curată (se știe că basmaua se murdărește în special din cauza îngrijirii necorespunzătoare a părului).

Cumpără-l acum! Funcționează garantat! Funcționează chiar prea bine! E ca și cum Dumnezeu însuși ți-ar fi pus mîna în cap, ferindu-te de vîrfuri despicate și de DNA.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.