S-a lansat ediția pe 2017 a calendarului Pilelii

Coperta calendarului îl afișează, pentru al 14-lea an la rînd, pe Traian Băsescu, întîiul pilitor al țării
(întîiul după Celentano, care nu apare în calendar pentru că nu-i permite contractul semnat cu ProTV)

Pentru că anul 2016 e mai mult decît pregătit să-și pună capăt zilelor, dar și nopților, după ce-a reușit în mai puțin de 11 luni să se facă temeinic și iremediabil de cacao, toate privirile stau acum ațintite asupra promițătorului și deocamdată imaculatului 2017. Un 2017 plin de potențial, pe care întreaga umanitate îl roagă din priviri și din suflet să fie, dacă se poate, mai blînd decît anteriorul.

În această atmosferă de lehamite existențială și frustrare spirituală, agenția de fotomodele Victoria Sticleți a lansat pe piața românească calendarul Pilelii 2017. Șefii agenției au ales această perioadă scăldată în mîzgă electorală să lanseze calendarul nu pentru că ar fi o perioadă propice pentru arta fotografică, ci pentru a profita cît mai mult de faptul că românii încă nu și-au prăduit întreg bugetul rămas după reducerile de Black Friday pe reducerile de Crăciun. Au făcut-o și pentru a combate concurența neloială pe care le-o fac calendarele creștine imprimate cu sigla PSD, dar n-ar recunoaște-o nici într-o mie de ani, spun surse din interior.

Vedetele care apar în calendarul Pilelii au fost surprinse de ariștii vizuali cărora nu le place să fie numiți fotografi în ipostaze naturale, firești personalităților lor de celebri consumatori de alcool. Imitînd lejer realitatea vieții de zi cu zi, vedetele apar în posturile deja consacrate de beat muci, beat pulbere, beat mangă, beat pulă, beat lemn, puțin pilit sau rupt în gură, dar și în poziții nemaiîntîlnite, originale, gen beat stîncă sau hipster de beat.

Prețul calendarului este de 5 lei suta. Începînd cu acest an, se dă și pe caiet. Hai noroc!
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.