Reconstituirea violului a fost probabil o idee proastă, recunoaşte un poliţist vasluian

Ştirile de la ora 5, acest Raping News al României rurale, sunt o sursă nesfârşită de orori pe care nici măcar un pluton de scenarişti de mâna a doua de la Hollywood nu şi le-ar fi putut închipui. Dar asta nu e vina ştirilor pentru că şi ele, la fel ca şi vidanjorii, lucrează cu materialul clientului.

Inspiraţia aparţine oamenilor de rând, cetăţenilor cu drept de vot, cei care îşi bat mama cu făcăleţul pentru că n-a gătit mâncarea de post corespunzătoare, cei care sunt în stare să sechestreze de copii mici pentru a o forţa pe mama lor să se prostitueze, cei care taie capul unui preot cu o secure pentru că avea unghiile de la picioare vopsite cu roşu, cei care-şi beau întregul ajutor social de necaz că numa nu le vine cheful de muncă, cei care pot fi influenţaţi cu o sacoşă de alimente.

S-a ajuns la un asemenea nivel de detaşare încât nimic nu ne mai surprinde, ba chiar imaginile şocante în privinţa cărora suntem avertizaţi au ajuns un punct de atracţie şi sunt promovate cu neurşinare. De aceea, ştirea din titlu poate fi un exerciţiu de imaginaţie sau o scurtă ocheadă într-un viitor deloc îndepărtat.

Poliţiştii unei comune vasluiene au declarat că, gândindu-se puţin mai bine, s-ar putea ca reconstituirea violului folosind victima dar şi atacatorul iniţial să nu fi fost chiar cea mai bună idee a lor. 


Sfătuiţi de superiorul de la judeţ să reconstituie fapta, din cauza unei lipse regretabile de probe datorate unui mic viciu de procedură, ei au interpretat la propriu povaţa, după care n-a durat mult până să-l convingă pe presupusul violator şi pe încă 4 posibili suspecţi să o batjocorească pe vecina lor septugenară, aşa cum se credea că se făcuse cu 2 zile în urmă.


Pentru obţinerea unui rezultat cât mai apropiat de cel iniţial, victima nu a fost înştiinţată de către organele de poliţie despre aşa-zisa reconstituire, iar singurul neajuns al întregii operaţiuni a fost faptul că a durat mai mult decât se anticipase ca agresorii să  ajungă la nivelul optim de ebrietate.


Având acum o privire de ansamblu asupra întregii neînţelegeri, poliţiştii vasluieni îşi recunosc ignoranţa şi faptul că nu au avut cea mai strălucită idee pentru a soluţiona cazul, chiar dacă aceasta a funcţionat nesperat de bine, victima identificând cu succes agresorul după anumite trăsături fiziologice ce nu merită menţionate aici.  

Sursa photo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.