RAPORT: A crescut numărul femeilor care numai ele știu ce-i în sufletul lor

Un raport recent al Organizației Mondiale a Sănătății, Departamentul pentru Evaluarea Psihologică a Resemnării Existențiale din Sufletele Indivizilor Europeni, a descoperit că în ultimii ani a crescut cu mai bine de 15% numărul persoanelor adulte de sex feminin care numai ele știu ce-i în sufletul lor.

Raportul, bazat pe un studiu compilat din declarațiile mai multor doamne ce povesteau în fața blocului după ce s-au întors de la piață, a confirmat că sufletul uman e un complex abstract impenetrabil ale cărui mîhniri nu pot fi intuite de vecine sau colege de muncă. Inscrutabilitatea acestuia dovedește ceea ce majoritatea femeilor bănuiau deja, și anume că numai ele pot ști ce frămîntări zac în sufletul lor și cît de greu le-a fost în trecut.

Mai bine de trei sferturi dintre femeile participante la studiu au reușit să demonstreze, prin povești, deducții personale și anecdote auzite de la o prietenă bună, că numai ele știu ce-i în sufletul lor. Același studiu a mai descoperit și că nimeni nu poate să-și dea seama cîte sacrificii au făcut și prin cîte au trecut ele (femeile, n.r.) ca să ajungă aici.

De asemenea, s-au găsit unele indicii care dau de înțeles că femeile simt altfel chestiile astea.

Marja de eroare a studiului este mai mică de 3%, întrucît s-au luat măsuri ca emotivitatea participantelor să nu fie influențată de sîngerările lunare (s-a eliminat astfel isteria menstruală specific feminină care ar fi putut afecta rezultatul).

Departamentul E.P.R.E.S.I.E. va iniția în curînd un alt studiu, unul care dorește să afle motivele pentru care bărbații refuză să facă și ei puțină curățenie prin casă. Ce, le pică mîna dacă dau cu aspiratorul sau spală un castron? Ei, drăcia dracului.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.