Pumn de rîme, jignit de comparația cu Victor Ponta

Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare a anunțat că a cerut retragerea titlului de doctor în cazul lui Victor Viorel Ponta, fost premier și excrescență pe fundul lui Năstase, actual bărbat casnic și cerșetor de atenție.

Reacția politicianului, previzibilă de altfel, a fost un argument decupat parcă din acest banc:

Măria: – Ioane, închide geamul că e frig afară.
Ion: – Gata, l-am închis. Acum e mai cald afară?

Politicianul, adică genul de gingaș care se plimbă cu barca trasă de jandarmi și printr-o baltă adîncă de 30 de cm, a scris pe pagina lui de Facebook următoarele:

Înțeleg că acum (după această mare victorie) totul va fi bine – de azi încep să crească încasările la buget, să ieșim din deficit. De azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum. De azi plătim subvențiile în agricultură, mărim salariile și pensiile. De azi nu mai mor bebelușii în spitale și nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate.

După care a mai scris ceva despre cum va compune el o altă teză de doctorat (with blackjack and hookers). Practic, de ciudă că l-au prins cu plagiația în gură și cu ou-n buzunar, Ponta s-a dat cu fundul de pămînt și a reformulat teoria “pîine sau cătușe” a mentorului său infracțional, strigînd “hoțul” către cerurile care l-au blestemat să nu poată conduce un popor care oricum nu-l merită.

Aceste opinii de umanoid incert i-au determinat pe mai mulți oameni să-l compare cu un pumn de rîme pe cel ce a pierdut alegerile prezidențiale în fața unui sac de rafie plin cu baterii goale și pliante de vacanță, pe nume Iohannis.

Comentatorii de pe internet, în general oameni care nu consideră plagiatul, furtul și obținerea de foloase necuvenite ca fiind ceva trivial și demn de ignorat, așa cum face Dragnea, această personificare mustăcioasă a noțiunii de cancer la suflet, au taxat derapajul logic al politicianului în cele mai exotice feluri, în special trasînd paralele între acesta și un pumn de rîme. Lipsa coloanei vertebrale a fost un factor important. La fel și mizeria morală în care se scaldă permanent.

Nu a durat mult pînă cînd primul pumn de rîme s-a declarat jignit de nefericita comparație. Acesta (pumnul de rîme, n.r.) a ținut să reamintească opiniei publice că el n-a făcut afaceri dubioase cu Șova, nu s-a hrănit ideologic din cadavrul comunismului (pe nume Ion Iliescu) și nici nu s-a dat avocat în baza unei lucrări de doctorat cîrpite din furăciuni ordinare.

Pe lîngă pumnul de rîme, mai multe entități non-umane au anunțat că nici ele nu doresc să fie puse pe picior de egalitate cu Ponta. Printre acestea se numără: o colonie de bacterii scatofage ce trăiește în hemoroizii unui cal mort, un prezervativ plin cu cireșe stricate, un rahat de cîine în formă de cifra nouă, un furuncul testicular, Cristiana Anghel, precum și o colonie de păduchi lați ce parazitează zona inghinală a unei curve de pe centură.

Astfel, Victor Ponta devine absolut incomparabil. În sfîrșit, omul e cu adevărat original!
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.