Prostul zilei: Codrin Ștefănescu

Am mințit încă din titlu. Nu e tocmai prostul zilei, căci faza despre care vreau să scriu datează din 2008. Dar ar fi fost prematur să-l numesc prostul secolului sau prostul mileniului, pentru că simt că vor exista în anii următori proști mult mai spectaculoși decât Codrin Ștefănescu.

Codrin s-a remarcat ca prost în momentul în care a spus că la PSD s-au primit atât de multe mesaje de susținere încât s-a blocat faxul. În 2017, PSD comunică prin fax. Probabil că diligența n-are voie pe stradă și de aia. A doua zi după declarația halucinantă cu faxul, un prieten îmi trimite un link. Click AICI ca să-l urmărești. Linkul, nu prietenul. Imaginile sunt de la un protest spontan din 2008. Nu-l știam, căci în vara aceea am lucrat în State și n-am fost atent.

Despre ce e vorba? Despre niște oameni de bine care protestează, preocupați nevoie mare de efectele distrugătoare pe care le-ar putea avea asupra planetei acceleratorul de particule din Geneva. Frica de găuri negre i-a scos pe oameni în stradă. Experimentele acestea ar trebui să fie făcute pe Lună, nu pe planeta noastră, zice Ștefănescu. Zece mii de cercetători și experți în fizică habar n-au despre ce vorbesc. Oamenii ăștia de la PC știu mai bine. Un alt tip e de aceeași părere: să nu se facă pe Pământ, să se facă în laborator. Mai multe informații AICI.

Omul ăsta pare genul acela de prost care vede satane în orice tehnologie pe care nu o înțelege. Pun pariu că, în momentele în care se căznea să deblocheze faxul, regreta activ zilele telegrafului. Și sunt aproape sigur că nu poți să-l convingi cu nici un argument de utilitatea unei mașini de spălat vase. O să spună că se spală mai bine cu mâna. E exact genul ăla de prost.

2 thoughts on “Prostul zilei: Codrin Ștefănescu

  1. Pingback: Prostul anului - Codrin Stefanescu - Nationalisti.ro

  2. Pingback: Prostul zilei: Codrin Ștefănescu | | GZO.RO | GAZETA ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.