Problema mea cu filmul Charleston

În descrierea filmului de pe cinemagia.ro scrie că e “povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd”. Asta speram să văd când am intrat în sală, dar nu asta am primit. Charleston e povestea dulce-amară a unui unghi amoros. Expresia asta cu triunghiul e folosită foarte greșit.

Într-un triunghi, fiecare dintre cele trei puncte e legat de celelalte două printr-o latură. Într-un triunghi amoros, fiecare participant ar trebui să fie legat pe latura romantică de amândoi ceilalți. Pentru lămurire, am făcut schița de mai jos:

F = femeia | M1 = unul dintre masculi | M2 = al doilea mascul

Într-un triunghi amoros de tip femeie-mascul-mascul, femeia îi iubește pe amândoi bărbații, dar și ei se iubesc între ei. În Charleston, F s-a iubit cu M1 și s-a iubit și cu M2, însă relația dintre M1 și M2 nu a fost una care să poate fi numită “amoroasă”, deci nici vorbă de un astfel de triunghi.

Filmul e povestea unui unghi amoros. O poveste la care n-am fost prea atent pentru că pe întreaga durată a filmului m-am gândit la cum să aranjez schița asta de mai sus. Mno.

Sursa foto: RRC

2 thoughts on “Problema mea cu filmul Charleston

    1. dacă-i zicea “șogorii” cred că vindea de 10 ori mai multe bilete. asta e o altă problemă a filmului – nu și-a ales bine titlul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.