Plimbându-l pe Dobby – 25 decembrie

Magia Crăciunului s-a simțit încă de dimineață, când am observat că, după o sesiune prelungită de sex cu girafa de pluș, lui Dobby i se blocase erecția în prepuț.

Acum știu că afecțiunea poartă numele de parafimoză și că nu reprezintă ceva grav, fiind mai degrabă deranjantă estetic pentru stăpân decât dureroasă pentru câine, dar când am văzut-o prima dată mi s-a părut că lui Dobby îi ieșise afară un testicul.

Puța câinelui, care în momentele de excitație arată precum capătul unui ruj nou, se transformase, în spiritul sărbătorilor, într-un globuleț de culoarea roz somon și atârna acolo ca o stalactită obscenă. Ne-am speriat și l-am tratat imediat cu un duș rece, convinși că asta avea să-i domolească tumescența. Ciupercuța lui chinuită nu a reacționat la apa rece și continuat să ne sfideze cu existența ei.

Văzând că dușul n-a funcționat, am dus relația mea cu câinele la un nivel nou, intervenind cu cremă de gălbenele pe erecția lui gâtuită, în speranța că lubriefierea îl va ajuta să-și retragă sabia în teacă, însă fără succes, întrucât Dobby s-a apucat imediat să lingă crema pe care i-o aplicasem chirurgical pe capul penisului, fără să-l privesc în ochi și fără să fac vreun comentariu care ar fi putut să-l stânjenească pe bietul animal. Nu era vina lui că nu-și mai încăpea în piele de bucurie.

Într-un final, după ce am consultat internetul și am descoperit că problema consta în faptul că inelul prepuțial îi strangula glandul, am întins câinele pe spate și i-am eliberat puța trăgându-l cu amândouă mâinile de firele de păr de pe prepuț.

A fost primul Crăciun al câinelui, trebuia să-l facem cumva memorabil. Tot ce pot să spun e că ne-a ieșit. Mai ales lui.

2 thoughts on “Plimbându-l pe Dobby – 25 decembrie

  1. cati

    Esti maret (ma refer desigur la tine, la umorul tau) nu neaparat la cainele tau…acolo nu as putea sa fac o apreciere, asa, pe nevazute…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.