Petrecerile de Halloween oferă în sfârșit fetelor ocazia de a se găti ca niște curve

Copii, am să vă rog pe toți să vă ridicați în picioare și să salutați respectuos globalizarea. Gata? V-ați așezat la loc cuminți? Bine, să continuăm.

Poză justificatoare pentru titlul articolului

Să mulțumim sincer globalizării pentru că printre multiplele sale beneficii, adoptarea tradițiilor străine ocupă la noi un loc de cinste.

Valentine’s day? Desigur! Ziua Independenței? Da, dar filmul. Halloween? Of course că da. You bet!

Și nu doar pentru că e al dracului de distractiv să pretinzi măcar o seară pe an că ești altcineva și nu mormanul amorf de potențial risipit și vise năruite care ești în orice altă zi.

Nu, aici celebrăm faptul că Halloween-ul oferă în sfîrșit ocazia milioanelor de fete sfioase și introvertite de a se deghiza total ironic în curve, ironic fiind cuvântul pe care trebuie pus accentul. Ironic, da? Pentru că e clar că o fac în glumă și că în restul zilelor nici nu concep să renunțe la flanele groase, gogoșari(a.k.a. granny panties) și fuste de lână care abia dezvăluie sugestia unui genunchi.

Altfel de ce credeți că sunt pline petrecerile tematice cu asistente sexi, polițiste sexi, vrăjitoare sexi, școlărițe sexi, soldățele sexi, zâne sexi, stewardese sexi, cameriste sexi, fermiere sexi și diavolițe sexi? Pentru că Halloween-ul tradițional oferă o ocazie unică domnișoarelor de a ieși complet din tiparele cotidiene și de a se îmbrăca provocator, lucru care nu se întâmplă mai deloc în restul anului și se poate observa ușor mergând pe stradă sau într-un club oarecare.

Monumente ale decenței și bunului simț, domnișoarele profită din plin de această sărbătoare cvasi-păgână pentru a afișa ținute minimale, lesne provocatoare de erecții involuntare. În glumă, adică ironic, ele fiind diametral opuse față de personajele cu moralitate indoielnică în care se costumează.

Sursa glorioasei fotografii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.