Pe plaja din Eforie, o femeie e îmbrăcată din priviri de vecinii de pătură

Se pare că epava din Costinești are acum
o serioasă concurență

O proporție impresionantă a bărbaților din zona de nord a plajei Belona din Eforie Nord a pierdut azi minute în șir îmbrăcând din priviri una din turistele care și-a așezat pătura în vecinătatea lor.

De cum și-a instalat păturica și a început să se ungă pe corp cu ulei de măsline, mai toți bărbații au început să și-o închipuie în cele mai fanteziste scenarii, multe dintre acestea incluzând bluzițe pe gât, pantaloni groși, de fâș, bocanci și chiar măști de schi.

Mugurel Trăsnea, unul din martorii la eveniment, a declarat: “Eu când am văzut-o m-am gândit imediat la ce mult mi-ar plăcea s-o văd în costum popular, s-orbesc dacă vă mint. Cu o ie largă, care să-i acopere toate formele, catrință de lână și poale care să-i curgă din brâu până-n pământ și mai ales o năframă trasă îndrăzneț peste ochi.”

Reveria vestimentară ce s-a derulat prin mințile tuturor masculilor de pe malul mării a inclus șaluri largi, pulovere, trenciuri, fulare, paltoane care să ascundă cât mai multe și să lase mai totul imaginației, laibăre, sfetere, o burqua orientală prin care să-i evadeze doar sclipirea ochilor ce o înviora în momentele în care trecea pe acolo tânărul vânzător de porumb fiert.

Mai multe rugi de mulțumire s-au ridicat în eter atunci când ea a intrat în apă. Imediat după, s-au observat milioane de mici bule de apă scăpate de hamsii și guvizi înspăimântați. Deși la ieșire ea a așteptat ca apa să se evapore de pe ea, stând în picioare la bronzat, bărbații au preferat să și-o închipuie cuibărită într-un prosop gros de bumbac, sau un halat de baie cu glugă.

———-
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.