Partidul Național BecaLiberal

Am spus că îmi schimb comportamantul odată cu intrarea în PNL, dar minciuna nu o s-o accept niciodată. A, numai dacă este la nivel instituţional. Dacă este de interes naţional sau de interes de partid.  Gigi Becali, RTV

Așadar, trădare să fie, dar s-o știm și noi, dacă e pentru interesele partidului, spune ilustrul George Becali în uvertura cacofoniei mediatice ce a precedat cooptarea baciului ghencean în partidul Brătienilor. Viziunea liberală este astfel împlinită cu ajutorul verticalității morale indubitabile a patronului care a dus conceptul de micromanagement în fotbal la nivelul de artă, același om care spunea că Tăriceanu e un V.I.P. doar în sensul de Very Important Papagal, iar acum se face frate de ideologie cu dînsul pentru a trece puntea electorală. 

M-am lăsat de fumat fiindcă, dacă fumam, însemna că ţigara era mai puternică decât mine, şi-atunci cum mai puteam eu să conduc ţara?   Gigi Becali

Sătul să stea acasă și să citească liniștit din Coelho, atunci cînd nu-i lăcrimează ochii, colorînd cu galben pasajele care i-au plăcut și cu verde cele nu i-au plăcut și deci nu le-a citit!, dar mai ales văzînd că Dănuț Diaconescu salvează țara fără el, acest ciobănaș cu 300 de milioane de euroi nu și-a mai putut răbda conul de umbră și a ieșit la liman încotoșmănat în straiele altruismului pentru a rejuvena spiritul liberal care în ultima vreme a cam picotit somnoros din oareșce motive, nu spui care, persoană importantă.

Dacă îmi dai un deget, îţi dau toată mâna, dacă îmi iei un deget, îţi tai mâna. Gigi Becali

Acest izvor de înțelepciune care a fost auzit spunînd că “dacă dăm gol în primele minute, putem juca la 0 – 0“, care nu vede femeile în funcții foarte mari pentru că așa spune cartea sfîntă și care declarase în mod profetic că Partidul Nula Generație are orientare de centru, cînd la stînga, cînd la dreapta, de la caz la caz, se pare că s-a orientat bine de tot către PNL, experiența lui de european premiat cu Nobel fiind exact ceea ce-i lipsea istoricului partid pentru a se discredita complet.

Eu ştiu engleza, o simt în mine, o mai repet puţin, cam o lună, şi gata. Gigi Becali

“Da’ cine e, dom’ne, Nichita Stănescu ăsta? A adus mai mulţi bani decât mine în România?”
Eternul pelerin al muntelui Athos, cavaler al luminii de la capătul gazonului, cel care a donat un milion și o sută de mii de euro pentru a reface relația dintre romîni și Dumnezeu, chiar dacă spusese el însuși că “În orice mită e ceva negativ”, pare pregătit atît fizic cît și spiritual pentru rigorile promovării liberalismului modern, pe care sperăm din tot sufletul să nu-l confunde cu libertinismul și să-l spurce mai rău decît a spurcat-o pe Lady Gaga.

Eu mi-am pus Boom TV asta, de curând. Şi la Boom TV sunt şi două programe porno. Şi i-am spus lu’ ăla: “Băi,astea scoate-mi-le!” În primul rând, n-am nevoie. În al doilea rând, dacă le am, mă uit la ele.  Gigi Becali

Oștean umil în armata domnului, ce nu-și face chip cioplit dar are o odaie întreagă cu picturi cu el în postura de sfînt protector al săracilor cu duhul, Gigi este deja inițiat în domeniul liberalismului fiscal, dar nu în sensul în care ar fi în favoarea impozitării progresive, a asistării sociale sau a unui rol mai mare al guvernului în mediul de afaceri, ci în sensul în care mai împarte din cînd în cînd cărămizi de valută angajaților săi fără a plăti taxe de nici un fel. Cel puțin pe partea economică știm sigur că poate parlamenta mult și bine, ne-o pot confirma cei de la antene, cu Oancea în frunte.

Am vorbit chiar zilele trecute cu mai mulţi parteneri de afaceri. Oameni serioşi, din lumea interlopă. Gigi Becali

Este totuși de mirare că domnul Becali nu a fost înhățat mai repede de PSD, după ce a declarat senin că “Plagiatul nu e hoţie, e dragoste faţă de persoana după care plagiezi”, chestie care sigur l-a uns pe suflet pe domnul Ponta atunci cînd a auzit-o.

O hahaleră nu se compară cu cineva care… nu e hahaleră. Gigi Becali

Fin mînuitor al non-sensului (Becalizarea României înseamnă că România este într-un cancer moral şi spiritual din care se va salva prin becalizare), un om al cărui talent oratoric prinde contur doar cînd e cocoțat pe plafonul unei limuzine și al cărui consilier e chiar Dumnezeu, Gigi se alătură acum taberei susținute de Dan Voiculescu, exact cel pe care latifundiarul din Pipera a promis că îl va distruge pînă îl nenorocește, demonstrînd că chiar dacă minciuna are picioare scurte, ipocrizia are în schimb constituție de maratonist și te poate duce departe, mai ales în peisajul politic romînesc.

Dacă nu vă convine de mine, eu plec în pelerinaj. Gigi Becali

Iar dacă domnul Ponta spunea că s-ar putea să nu avem bani de pîine pentru ultimele 45 de zile ale anului, măcar de circ știm sigur că nu vom duce lipsă.

P.S.: Din păcate, toate citatele domnului Becali sunt adevărate. Mai multe, aici.
. . .
. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.