Participanții de la un protest habar n-au pe cine sau ce huiduie

Un protest aprig s-a pornit azi pe străzile Bucureștiului și nici până acum nu se știe care au fost cauzele acestuia, cine împotriva cui a protestat sau despre ce nemulțumiri ar fi fost vorba.
Din lipsă de ocupație sau doar pentru că le place să urle aiurea pe stradă când ar avea lucruri mai importante de făcut acasă, bucureștenii s-au strâns în număr tot mai mare, scandând tot mai entuziasmați Ho-ții! Ho-ții! Nimeni nu știe de la cine au pornit scandările sau cum s-a format atât de spontan un grup destul de mare încât să blocheze traficul, cert e că toți participanții s-au distrat de minune, și-au făcut prieteni, au spus glume și au împărțit un pet două de bere, chiar dacă nu aveau habar pentru ce strigă sau care le sunt cerințele.

S-au scandat fără discriminare celebrele Dinamo, muie Dinamo!, Marș afară, javră ordinară!, De-misi-a!, Huuoooooo!!! și s-au cântat piese ale trupei Vama Veche, pentru că toată lumea știa versurile.

Protestatarii de meserie au declarat că a fost un miting foarte reușit, cu atât mai mult cu cât s-a iscat din senin, și că așteaptă mai multe evenimente de acest fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.