Orgasm literar, la propriu

Există unele cărți din care erotismul răzbate atît de pregnant că îți vine să le citești cu o singură mînă. Fiorul literar ce te pătrunde în timpul lecturării unor astfel de opere e incomplet dacă nu e însoțit și de un fior trupesc, unul care să sporească simțitor plăcerea cititului.

Într-un cinematograf 3D cu accesorii (căruia unii îi spun 4D sau 7D pentru că nu știu diferența dintre dimensiuni și simțuri), scaunele se mișcă în funcție de acțiunea de pe ecran, ești stropit cu apă cînd personajul trece pe lîngă vreo cascadă sau baltă, simți vîntul pe față cînd zbori și miroși toate aromele din poveste. Imersiunea în realitatea virtuală e înlesnită de aportul acelor simțuri care de obicei vegetează în timpul vizionării unui film.

Cînd citești, însă, nu te poți baza decît pe propria imaginație. De aceea, niște francezi au inventat un vibrator care comunică cu dispozitivul de pe care citești. E vorba de un ouț cochet pe care-l apucă tremuriciul exact în momentele în care autorul vrea să-ți transmită ceva mai intens decît o metaforă bine ticluită. Dispozitivul funcționează cel mai bine pentru cărțile electronice cu conținut erotic, deși poate fi întrebuințat la fel de bine pentru stîrnit orgasme patriotice atunci cînd citești Dan Puric.

Orgasmul literar era pînă acum de un singur fel – cerebral. Acum, cu ajutorul acestui proiectil fuchsia ce seamănă cu o pipă din viitor, orgasmul literar depășește granițele imaginației, căpătînd dimensiuni fizice. În acest fel, întrebarea ‘Ce a vrut să transmită autorul?’ poate avea un răspuns concret: autorul a vrut să transmită orgasme.

Spermatozoidul supradimensionat poate fi pus la lucru și în timp ce te delectezi cu clasici ca Henry Miller, dar poate fi întrebuințat la modul jucăuș și atunci cînd vrei ca seria Game of Thrones să fie mai aproape de serialul de pe HBO în ceea ce privește sexualitatea. Și e singurul lucru care poate face frecventabil un roman precum 50 Shades of Grey.

Variante pentru bărbați nu există, că altfel aș fi putut deja să vă spun din experiență cît de mult mi-a plăcut să citesc niște fan-fiction cu Hermione din Harry Potter.

În schimb, ar putea exista o variantă care să se cupleze cu anumite bloguri cu conținut erotic, gen blogul lui Radu F. Constantinescu, care e un fel de pornache pentru suflet. Ar fi perfectă această combinație – el se masturbează cînd scrie, ele se masturbează cînd citesc.

Jumătate din români citesc, în medie, o carte pe lună. Poate că, dacă ar avea la dispoziție un astfel de gadget, ar citi mai des. Ar exista poate și conceptul de lecturi multiple.

Singurul neajuns al acestei invenții ar fi situația în care nu poți termina o carte pentru că încă nu te-a terminat ea pe tine. Sau că faci gălăgie în biblioteacă atunci cînd citești.

Oricum, în clipul de mai jos, în care o tipă îmbrăcată are cel mai artistic orgasm pe care l-am văzut vreodată (pentru că-i în alb-negru), nu pare că lectura e cea care provoacă orgasmul, deci poate că nu-i mare gheșeft să le combini pe cele două.

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.