O poziție în legătură cu viața anterioară a lui Iohannis

A spus Iohannis o chestie despre viața lui anterioară și întreg internetul a sărit de router în sus de parcă și-ar fi dat Snoop Dogg check-in la birtul din Las Fierbinți. Președintele a șprehuit așa:

Soția mea Carmen și cu mine ne-am gîndit de multe ori, în viața noastră anterioară, cum ar fi să venim la Ierusalim. Și iată, am venit într-o poziție care mă face să stau în fața dumneavoastră.

În mod evident, T-800-le pe care l-am votat de frica lui Ponta se referea la viața anterioară președinției, dar românul imun la sensuri figurate s-a agitat și s-a răstit la pereți de parcă ar fi spus Bernie Sanders că avem femei mai urîte decît ungurii. Ceea ce ar putea fi adevărat, nu știu, că nu prea mă uit la filme porno cu românce.

Mi se pare prostească reacția imediată a internetului cu privire la spusele lui Klaus, pentru că cea mai mare prostie din declarația de mai sus nu e cea privind viața anterioară, ci a doua parte.

Ce plm înseamnă “am venit într-o poziție care mă face să stau în fața dumneavoastră”? Cum altfel să stea? Culcat? În spatele lor? Ce scheiße a vrut să zică?

Da, o fi Iohannis mai mutalău. Dar e mutalăul nostru. Spre deosebire de Ponta, care ar fi fost mutalăul lor. Iar asta e toată diferența.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.