Nutriționiștii avertizează: Nu e bine să mănânci pe stomacul gol!

Un studiu recent, desfășurat în cadrul Harretspiroo University, a descoperit un detaliu îngrijorător despre funcționarea sistemului digestiv. Conform noilor informații, prelucrate recent de cercetătorii acestei prestigioase instituții academice și oferite publicului acum zece minute, este extrem de dăunător pentru sănătatea ta să consumi mâncare pe stomacul gol. Pur și simplu, nu se face așa ceva!

Ingestia bruscă de hrană poate șoca organismul, astfel că devine necesar ca, înainte de orice masă, să pregătești stomacul pentru primirea mâncării. Această pregătire a stomacului se poate face prin diverse degustări, ronțăieli, îmbucături, ciuguleli sau ingurgitări de aperitive, chipsuri, snacksuri, felii de pâine cu smântână, măsline umplute cu ardei sau biluțe de cașcaval.

Studiul s-a impus de la sine, întrucât în ultima vreme au apărut în spațiul public zeci, poate chiar mii de așa-ziși nutriționiști care susțin că dețin adevărul caloric și propun, în schimb unor tarife deloc modeste, diete și soluții minune pentru un trai sănătos, detoxifiat și în deplină armonie cu natura. Aveți mare grijă, așadar, de unde vă luați informațiile! Aveți și mai mare grijă ce și cum mâncați!

Și niciodată – repet, niciodată – să nu vă apucați să mâncați pe stomacul gol!

Sursa foto: internet
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.