Nu mai vreau familie. Îmi întemeiez haită.

Sătul de toate discuțiile despre familia tradițională și despre cum întreg conceptul de familie va fi distrus definitiv de cinci perechi de homosexuali care vor să adopte copii, că mi s-a acrit deja de toți încuiații care mai degrabă ar trimite copiii să fie crescuți de lupi decât să-i vadă dezvoltându-se într-un format social alternativ, m-am decis că nici nu mai vreau să fac parte dintr-o familie.

Am discutat cu femeia cu care concubinez, cu copilul ei și cu câinele Dobby, care e și el membru de familie cu drepturi depline, și am decis – de acum încolo vom forma o haită. Noțiunea de familie și-a pierdut orice farmec pentru mine de când cu discuțiile astea interminabile și sterile pricinuite de sectanții intoleranți de la Coaliția pentru Familie și nu mai vreau să am de-a face cu ea.

În haita mea de oameni, eu voi fi masculul alfa. Iubita mea, evident, va fi femela alfa. Vom fi amândoi alfa, dar în domenii și situații diferite. E foarte posibil că ea va fi mai alfa decât mine. Deja se observă cum mă îndepărtez de structura standard a celulei de bază a societății primitive.

Vom fi, pe scurt, un cuplu alfa. Haita noastră va include un copil alfa și un câine alfa, plus membrii haitei extinse, adică părinți alfa, frați alfa, veri alfa, socri alfa, cumnați alfa și așa mai departe. Chiar și prieteni alfa primim la noi în haită. Suntem deschiși. Haită open source.

Deci, păstrați-vă familiile și faceți ce vreți cu ele, inclusiv poze dubioase în timp ce vă mozoliți incomod pe covoare pe care le țineți (culmea!) în prezervativ.

Eu mi-am întemeiat haită. Iar cei care doresc să schimbe în DEX definiția haitei ca să arate că noi, de fapt, nu formăm o haită tradițională, sunt invitați cordial să ne pupe sub coadă.

Foto: internet

One thought on “Nu mai vreau familie. Îmi întemeiez haită.

  1. Sandu

    Chestia e ca de cele mai multe ori femeia va fi alfa cu A mare (de tipar), iar tu alfa cu a mic (de mana).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.