Nu mai plînge, Varujane

În timp ce senatorii respingeau prin vot cererea de urmărire penală a colegului Varujan Vosganian, care a dat gaze ieftine cu dedicație mai ceva ca Varanul și a pricinuit o pagubă de circa 100 de milioane de euro, cel mai celebru armenian după Kim Kardashian trîntea acatiste, rugăciuni, mătănii și auto-miruiri cu sporul unei bocitoare aflate în cantonament.

Ca o școlăriță firavă care n-a primit nici un mărțișor de la băieței, Varujan și-a împletit lacrimile în cioc, oftînd adînc și sughițînd și făcînd risipă de zbucium sufletesc. Sînt sigur c-a făcut-o mai mult de dragul camerelor de filmat, dar în același timp sînt sigur că avea sfincterul atît de strîns că n-a fi putut trece prin el nici măcar o particulă subatomică.

Dacă e adevărat că cel care se scuză nu face decît să se acuze, ce se poate spune de cel care plînge ca pi*dă și se roagă de colegi să nu fie pedepsit?

Plînge și suspină tînărul corupt / că de-l prinde legea știe că s-a supt.

Nu mai plînge, Varujane. Încearcă, în schimb, să faci rost de pe pereche de testicule pe mărimea ta. Vezi că poate ți le împrumută Udrea pe ale ei, deși alea s-ar putea să-ți fie mari.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.