Necazurile Stelei, dovadă clară că Dumnezeu îl urăște pe Gigi Becali

Da, ați auzit bine. Adică ați citit bine, ceea ce nu se poate spune despre cel puțin jumate din elevii de liceu.

Sătul până-n ceruri de smerenia agresivă și prost-înțeleasă a baciului becalian, Dumnezeu pune personal bețe în roate echipei de fotbal Steaua București doar pentru a-l chinui pe patronul acesteia.

Nu că Steaua nu s-ar descurca și singură făcându-se de râs, la meciul cu Poli Timișoara n-a fost deloc nevoie de intervenția divină pentru ca “granzii” din capitală să joace ca niște cizme înglodate-n nămolul provincial. Dar uneori Doamne-Doamne e scârbit până-n străfundurile sfintei sale treimi de ipocrizia celui mai fălos dintre enoriași, a.k.a. Gigi, care aruncă cu banii în popi ca în niște centuriste ieftine și behăie liturghii la volanul unei opulențe mecanizate numite Maybach.

Tatăl nostru carele e în ceruri mai-mai să-și mânjească sutana-i albă cu bere, pufnind în râs când drogatul pe care l-a trimis pe teren să, scuzați expresia, fută meciu l-a pocnit pe un jucător, după care s-a aruncat eroic în crampoanele întregii linii defensive a Stelei. Genul acesta de entertainment pur și simplu nu poate fi regizat decât de o ființă cu adevărat supremă. Sau de Tarantino.

Un deliciu enorm a fost și interviul patronului de seara trecută, care printre bâlbâieli și inepții a reușit să-l acuze pe agresor că l-a lovit pe Galamaz având în pumn un anume “kickbox”, prostie la care Dumnezeu a râs în hohote și tunete.

Potolindu-se ușor, Dumnezeu s-a refugiat la El în birou pentru a plănui următoarele necazuri cu care îl va pedepsi pe Gigi, pe care, fie vorba între noi, îl urăște cu intensitatea a o mie de sori.

Sursa pozei: sport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.