“N-aș f*te-o pe Angelina nici să mă plătești”, îi explică un tip prietenei sale

Pornind de la o remarcă pe care El a scăpat-o în mod neglijent vorbind cu un amic la telefon despre ce ar face cu buzele Angelinei, un cuplu a avut zilele trecute o lungă discuție.

El s-a apărat inițial susținând că în calitate de reprezentant al sexului masculin este obligat de un cod de conduită nescris să facă remarci misogine și sexiste la adresa așa-numitelor “frumuseți”. Că este de așteptat ca el să facă glume cu subînțeles și să speculeze cu băieții pe diferite teme, pornind de la mărimea sfârcurilor Angelinei, a disponibilității ei pentru anal sau a posibilelor coafuri alese pentru zona inghinală (liniuță, pătrățel, mustață de Hitler, V, inimioară, perucă [chiar există, uite aici], fulger ca cicatricea lui Harry Potter sau chiar felie de pizza).

A continuat apoi să declare că de fapt nici nu înțelege de ce se face atâta tevatură pe seama ei când Angelina nici măcar nu-i atât de arătoasă. E deja bătrâioară, prea slabă, prea puțin talentată, tatuată excesiv și dacă e să spună sincer, El nu s-ar culca cu ea nici s-o găsească goală la el în pat, înconjurată de bere rece și privind finala Champion’s League pe o plasmă cu diagonala de 2m. El trebuie să rezoneze la nivel intelectual înainte de a se arunca în pat cu cineva, și Ea e singura persoană care îl atrage atât spiritual cât și senzual.

Angelina poate că ar fi avut un corp ok când juca în Tomb Raider și El poate că s-ar fi lăsat pradă unor fantezii cu ea, în care el o însoțea în aventuri, fiind o combinație echilibrată de Indiana Jones și James Bond și un tip negru oarecare, dar de când a întâlnit-o pe Ea, El nu mai are nevoie de fantezii, pentru că i-au împlinit toate. Deși Lui i-ar plăcea ca măcar o dată să încerce să facă sex cu Ea pe ziuă, sau măcar cu lumina aprinsă, sau în baie, sau bucătărie, sau în alte poziții. Dar nu-i spune partea asta din urmă pentru că nu vrea s-o supere mai tare și să riște să nu primescă nimic.

Îi spune că Ea a fost singura care l-a făcut să simtă vreodată celebrii fluturași în burtă, dar omite în mod convenabil să spună că a văzut The Tourist de 16 ori și nu e pentru că a avut o intrigă grozavă. Nu-i spune nici că simte că milioane de îngeri i-ar dansa pe vârful penisului de fiecare dată când vede vreo poză cu Angelina, dar îi spune că Ea e singura persoană la care ține cu adevărat și că nu mai are ochi pentru alte fete de când a întâlnit-o.

Și nici Ea nu-i spune că se gândește la Mircea Badea de fiecare dată când fac sex și că ăsta e singur lucru care face partida săptămânală să fie suportabilă.

Sursa photo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.