Mii de perechi superbe de sâni sunt irosite pe urâte

Peter Rubens a spus că nu există femei grase ci doar vopsea puțină. Unii bărbați proști forțează o glumă și spun că nu există femei urâte, ci doar băutură puțină. Eu cred sincer că doar percepția celor intoxicați e alterată de aburii alcoolului, sluțenia fiind în mod tragic imuabilă.

(trec 2 minute, timp în care mai mulți dintre voi au căutat pe dexonline semnificația cuvântului imuabil)

Acest articol dorește să sensibilizeze opinia publică vis-a-vis de  o mare nedreptate. Simt că trebuie atrasă atenția față de un fenomen care ia o amploare tot mai mare în ultimii ani, și anume modul injust prin care mai multe mii de perechi absolut incredibile de sâni au căzut în posesia unor urâte.

Tot mai multe fete care nu pot nicicum să-și adauge expresia aspect fizic plăcut în CV defilează afișând niște sâni perfecți, fermi, jucăuși, ce l-ar face și pe Dumnezeu să aibe vise umede și să provoace involuntar noi inundații. Fete care fără aportul serios al multor decilitri de alcool distilat ar rămâne total inabordabile au carcasa decorată cu sâni în care privirea se rătăcește ca într-un paradis efemer.

It’s not fair! ar zice Victor Socaciu. În primul rând e o risipă imensă, ca un Playmate de 24 ani căsătorit cu Hugh Hefner. Apoi, e un cerc nu doar vicios, ci și perfid, pentru că trebuie să fii băut afară din minți ca să te apropii de asemenea făpturi înfiorătoare și să poți ajunge cu puțin noroc să atingi acei bulgări de ambrozie concentrată ce poartă banalul nume de țâțe. Și asta doar în eventualitatea în care ești măcar în deplinătatea câtorva facultăți mintale și nu uiți totul a doua zi, așa cum o fac în mod convenabil foarte mulți bărbați.

Acest lucru se petrece în timp ce foarte multe fete simpatice, drăguțe, istețe dacă nu chiar inteligente, cu simțul umorului și multe alte calități incontestabile, sunt obligate să ascundă sub tricouri largi niște sâni jenanți, inegali sau cu cocoloașe. Sâni lăsați, dezorientați, cu sfârcuri disproporționate, știrbesc încrederea de sine a minunatelor făpturi feminine care îți pot fi în același timp iubite pasionale și bune prietene. Încă o dovadă că nu există nici un fel de dreptate pe lumea asta.

În mod similar, foarte mulți băieți de treabă au penisuri mici. Cel puțin așa am auzit.

Sursa photo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.