Mihaela Rădulescu se fute (încă)

nu există un alt motiv pentru care să supui o astfel de poză ochiului public decît să-i arăți că, deși ai o vîrstă, tu încă te fuți. tu nu faci dragoste de dragul rutinei, ca o casnică plictisită cu basma pe creier. nu, tu te fuți ca-n filmele porno, în bucătărie, după ce ai gătit o omletă în pielea goală. și e în pielea goală, că sforicica aia nu se pune cînd vine vorba de minimul de igienă pe care-l impune lucratul în bucătărie. în plus, se știe cît e de sexi să gătești cu pielea expusă în preajma unor tigăi încinse. rrrrr!
asta vrea mihaela să se vadă, că ea încă se fute. ca o studentă, una care se arde în poziții care dau bine pe cameră, că așa a văzut ea în filme, dar care nu-s comode. mihaela e dezinhibată, e modernă, e tînără. mihaela se fute și vrea s-o afle toată lumea, că doar lumea e extrem de curioasă de viața ei sexuală. mihaela se afișează des în postură de accesoriu sexual, după care insistă s-o iei în serios cînd are păreri despre chestii. mihaela e confuză. de exemplu: îi spune mic dejun de cinci stele la omleta aia amețită. mihaela e genul de om care insistă să-ți arate pozele din vacanță, de cînd a fost la plajă la nudiști, deși o să le vadă și copiii și de obicei la nudiști e plin de bătrîni zbîrciți. poate ți le arată ca să iasă bine prin comparație cu ăia. 
nu știu dacă e o cascadorie piaristică ieftină, menită să-i ridice prețul, sau e doar un mod de a-și eleva moralul pozînd în obiect sexual. dar mi se pare o mișcare atît de josnică și de inutilă că nici nu merită să folosesc majuscule cînd scriu despre ea.

și știu că o face doar ca să atragă atenția și ca să se vorbească despre ea; și știu că cel mai bine ar fi să o ignor, că atîta merită; și bănuiam dinainte că se fute, că așa fac toți oamenii, dar acum am dovada clară că mihaela se fute și informația asta nu mă ajută cu nimic, ba chiar mă întristează puțin. să-mi fut una dacă nu mă întristează.

înțeleg să văd un bătrînel care se laudă cu potența lui, că bărbații sînt proști, formați din 90% penis și 10% transpirație. înțeleg și să văd o femeie care se laudă cu ce fute, pentru că orice cucerire sexuală e impresionantă după o anumită vîrstă. dar mihaela nu face decît să se laude cu ce fute felix.

ceea ce vă doresc și vouă. 

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.