Mihaela Rădulescu are orgasm la micul dejun

Mihaela Rădulescu, femeie care fierbe ouă

S-a întîmplat să-mi apară pe wall-ul de Facebook ceva comentariu sau link sau glumă despre Mihaela Rădulescu și al ei orgasm matinal și am vrut să aflu și eu despre ce e vorba. Mai auzisem eu de conceptul de orgasm, dar nu eram complet lămurit. Dacă cineva putea să arunce o lumină asupra lui, acesta putea fi doar Mihaela Rădulescu. Sau Andreea Marin.

Andreea fiind ocupată probabil cu propriile orgasme, pe care trebuie să și le traducă din limba turcă, a rămas Miha să ne explice ce și cum:

“In Romania, varsta mea e trecuta deja in loja senectutii. Jeez, am 45 de ani si dimineata am avut un iaurt, un orgasm si doua oua. Fierte. Si inca pot pleca la munca in pantaloni scurti.” Mihaela Rădulescu, femeie modernă 

Articolul complet e aici. E banal și putea fi scris de oricine, absolut oricine, chiar și de latura mea feminină, aia care încă se gîndește la o veioză pe care am văzut-o acum trei săptămîni. Imaginați-vă în timp ce citiți articolul că e scris de Tonipoptămaș și o să observați că între banalitățile pe care tipul de fură de pe interneți și banalitățile pe care Miha le consideră originale și relevante nu e nici o diferență.

Inserția orgasmului în meniul de-dimineață e un non sequitur pus acolo doar pentru valoarea lui de șoc și pentru a da impresia că în rîndurile următoare există posibilitatea să citești ceva la fel de interesant. Ce legătură este între orgasm, felul în care-s pregătite ouăle și lungimea pantalonilor? Exact aceeași legătură care există între Miha și scris. Jeez, am aproape 30 de ani și dimineață am avut o felie de pîine cu gem, o idee de film mut și o tunsoare ieftină. Pierdut în spate. Și încă pot să merg la muncă în pijamale, pentru că eu lucrez de acasă.

Apropo de citatul de mai sus – Mihaela, varianta corectă e “jizz”, nu “jeez”.

Stilul ei e cumva dezlînat, șleampăt, fără direcție, și faptul că își îngroașă singură ideile principale arată exact cît de mult își desconsideră cititorii, care n-ar ști care-i morala articolului dacă nu le-ar fi subliniată de Femeia Modernă Mihaela Rădulescu. Singura care a descoperit beneficiile joggingului.

Ați înțeles, nu? Dînsa trăiește într-o țară cu oameni care-s făcuți din același lut ca și noi, amărîții, dar care se comportă diferit, pentru că au o altă cultură. Sau mai multă cultură, depinde printre care rînduri vrei să citești. Îți trebuie ceva aroganță bine antrenată ca să împarți filosofii de viață romîncelor din confortul vilei din Monaco. În care ai orgasm de dimineață. Un orgasm, nu mai multe, să nu pară că te lauzi cu ele. E posibil să îți alienezi complet cititorii în momentul în care te apuci să le explici ce cascade orgasmice ai în fiecare dis-de-dimineață, la pachet cu un iaurțel și două ouă. Fierte. Mai bine să spui că ai unul singur, e dovadă de modestie.

Dar mi se pare că a omis să ne spună un lucru esențial. Știam deja că îmbătrînirea ține de atitudine și nu de vîrstă și că secretul fericirii e să ai o atitudine pozitivă. Atitudine care, să fim sinceri, e mai greu de întreținut cînd nu locuiești într-o vilă din Monaco.

Nici orgasmele astea nu-s atît de ușoare cum crede lumea, e foarte important să știi cu cine să le ai.
—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.