Mihaela, dragostea lui

Iubitul Mihaelei Rădulescu se numește Felix Baumgartner. “Felix” înseamnă “fericit” sau “norocos” în limba latină, după cum demonstrează și poza pe care omul a postat-o pe Facebook. Felix e un băiat săritor, care o iubește pe Mihaela pentru că poate să-și țină pe ea mîncarea, nu pentru că… sentimente.

Văzînd poza, haterii români au avut reacția aceea clasică de “să moară capra vecinului”, asta se cam vede din sutele de comentarii răutăcioase. Eu am rîs cu zgomot cînd am dat peste ea, m-am întrebat “de ce plm ai posta așa ceva?” și “cît de sărac e omul ăla de nu-și permite să-și cumpere o masă?”. După care au început să-mi treacă prin cap și alte prostii, pe care le enumăr aici:

În caz că mîncarea se dovedește a fi mai ațoasă (deh, vîrsta), Mihaela își poate pune la dispoziție chiloții confecționați din ață dentară. Nu, nu cred că sînt mentolați.

Mihaela a fost surprinsă în poziția asta pentru că se uita prin gaura de cheie în curtea Andreei Marin.

E ciudat că Mihaela nu s-a tăvălit mai întîi prin făină. Dar asta e doar o părere personală, mie îmi plac femeile așa mai… pané.

Uite, încă o dovadă că romînii sînt foarte buni la făcut mobilă.

Nu văd exact ce e în farfuria aia, dar pot spune sigur cine NU e vedeta acestui dish – Mihaela.

Poza asta nu-i înjositoare pentru ea și pentru femei în general, e doar o mostră de guerilla marketing pentru noul sezon Masterchef de pe ProTV.

Sau poate că și-a pus implanturi și mai mari și, efectiv, nu poate sta drept din pricina lor.

Pentru Felix, MILF înseamnă Mihaela, I Love Food.

Mîncarea – 10 euro. Tarif fotograf – 200 de euro pe oră. Întreținere vedetă semi-pensionată – 3.000 de euro pe lună. Bucuria băiatului – neprețuită.

Să nu uităm că Mihaela Rădulescu este și actriță, printre altele. Acesta poate fi un simplu rol asumat de divă. S-ar putea, în curînd, să o vedem și în alte roluri: blană de urs întinsă în fața șemineului, hamac uman, covoraș de baie, aspirator sau robot de bucătărie.

Pentru Felix, cea mai importantă masă a zilei nu e micul dejun, e Mihaela.

Acum citiți din nou textul pe care Mihaela l-a scris cu niște luni în urmă, ăla cu Adam și Eva ?! (Toleranța pe la spatele normalității), tăiați peste “homosexuali” sau “gay” și puneți în loc “Mihaela”. Să vedeți cum se transformă brusc într-o definiție a ipocriziei. Citez parțial din textul ei:

Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe… la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă 

Aș mai face glume despre unde se pun tacîmurile cînd servești masa de pe o ființă umană, dar mi-am dat seama că asta-i exact ce vrea Mihaela: să se vorbească despre ea. Și acesta e singurul mod în care a știut să se facă remarcată. Sincer, toată treaba asta mi-a lăsat un gust amar. Și nu e de la mîncare.

Poza e de pe pagina de FB a lui Felix Baumgartner

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.