Meciul cu Andorra, sîni, Facebook și alte mărunțișuri

Transmisiunea de pe Antena 1 a meciului cu Andorra a început cu comentatorul lor bolborosind și făcînd vocalize. Păi și normal, jumătate din grila Antenelor constă în diferite feluri de gargară.

După marcarea primului gol, antrenorul Victor Pițurcă era așteptat să schimbe așezarea jucătorilor din clasicul 4-4-2 într-un mai defensiv 6-4, mai ușor de folosit pentru a face o poartă-n casă.

foto: citynews.ro

Jandarmeria a considerat meciul împotriva Andorrei ca fiind “cu grad ridicat de risc”. Probabil că, avînd atîția chelneri în echipe și în eventualitatea unei umiliri prin scor, riscam să ne scuipe în ciorbe, să ne întîrzie comanda sau să încerce să ne păcălească la nota de plată.

La un moment dat, un jucător al Andorrei era să-și dea singur gol. O fi vrut săracul om să-și suplimenteze bacșișul.

Nu numai la fotbal, ci probabil și la băut, romînii îi pot băga sub masă pe andorezi. Sub aceeași masă pe toți.
Alăptarea previne îmbătrînirea sînilor, spune un studiu inventat de un american care avea nevoie de un motiv credibil pentru a se holba temeinic la sînii a peste 150 de femei, timp de 3 ani. În momentul publicării rezultatelor studiului zeci de mii de cercetători britanici care și-au petrecut ultimii ani analizînd ritualurile de împerechere ale țînțarului anofel sau leacurile împotriva alergiei la praful de pe tobă și-au dat cu palma peste frunte, pornindu-se să caute frenetic idei de studii cvasi-inutile prin care să aibă și ei acces la cel puțin un sîn de femeie.

Zuckerberg admite că listarea pe Facebook a fost o dezamăgire – ei, aș. Un tip care a făcut un site misogin care dădea note fetelor, după care a făcut un alt site, puțin mai măricel și mai complex, pentru ca fetele să-și pună pe el toate informațiile private și mai ales pozele de la mare, în bikinei, ar trebui să fie obișnuit cu dezamăgirile de orice fel.

Facebook a lansat o hartă a prieteniilor dintre țări – pe hartă se poate vedea exact traseul prin care useliștii au încercat (unii ar zice că au și reușit) să dea ‘Unfriend’ Germaniei, SUA, UE, Marii Britanii și mai ales Spațiului Schengen.

Miniștri francezi vin în Romînia să discute problema rromilor – e în regulă dacă numai discută, mie mi-e să nu se țigănească cu noi.

Scandal de proporții în Liga 1: “Reghecampf e un om mincinos și fără caracter” – acuze aduse antrenorului stelist de către primarul Chiajnei. Eu nu cred că are dreptate, Steaua îmi impresia de club elitist care nu s-ar niciodată asocia cu asemenea personaje

Cornel Dinu critică dur naționala Romîniei și îl pune la zid pe Pițurcă – degeaba, Pițurcă se simte foarte bine la umbra zidurilor, acolo se joacă cel mai bine barbutul

Adriana Bahmuțeanu, la tribunal: Divorțul cerut de Prigoană mi se pare penibil – așa și este: penibil, dar nu doar divorțul, ci toată mizeria asta. Culmea, știam că Prigoană adună gunoaiele, acum văd că le și împrăștie prin tabloide și emisiuni. Adică își dă singur de lucru, chestie aproape firească pe timpuri de criză sau de plictiseală maximă.
Titlurile știrilor sunt luate de pe site-ul ziare.com. Restul comentariilor îmi aparțin.
. . .
. .
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.