Lichtenstein ar fi trimis trupe in Libia, dar armata ei e răcit

Odată cu tonul dat de Traian Băsescu, care a trimis săptămâna trecută fregata Regele Ferdinand în sprijinul NATO în apele mediteraneene, tot mai multe țări se alătură efortului internațional îndreptat împotriva lui Gaddafi.

După ce țări cunoscute ca fiind pașnice au intervenit în conflict (cum ar fi poliția călare a canadienilor), și Lichtensteinul ar fi dorit să intervină, însă din păcate armata micului stat a răcit săptămâna aceasta, după ce a ieșit la plimbare cu părul ud. 

Forța armată a Lichtensteinului speră să se întremeze cât de curând, mai ales dacă mama lui îi va aduce niște supă dinaia bună de găină, cum făcea bunica armatei Lichtensteinului când era mic.

Armata japoneză în schimb a trimis încă de la debutul ostilităților un detașament ninja, care nu a fost însă depistat nici de aliați și nici de inamici, fiind extrem de bine camuflat pe sub pietre sau nisip. Și asta doar pentru că organizația mafiotă Yakuza era ocupată cu ajutorarea cetățenilor afectati de cutremur. Altfel, Yakuza ar fi tranșat conflictul și l-ar fi îndesat în valize în câteva zile. De asemenea, o altă super-putere mondială, și anume Chuck Norris, este indisponibil, fiind ocupat cu ziua de naștere a unuia din nepoții săi.

Andorra, vechi prieten și aliat al Franței, a declarat că armata sa  tocmai și-a sucit glezna jucând tenis de câmp cu poliția andoreză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.