Prostul zilei: Lia Olguța Vasilescu

Am mințit încă din titlu. Nu e prostul zilei, e proasta zilei. Și nici măcar nu e a zilei, dar am preferat s-o pomenesc azi pentru că e ziua internațională a femeilor și trebuia compensată cumva cantitatea enormă de ipocrizie revărsată în lume. Așadar: La mulți ani tuturor femeilor, mai puțin celor proaste!

Ce o face pe Olguța proastă, în afară de felul în care vorbește, se poartă și arată? Faptul că, după ce-a fost apostrofată că ideea cu dublarea salariilor bugetarilor e tâmpită, n-a dat înapoi, ci a precizat că absolut toată lumea a înțeles greșit ce-a spus ea și că, de fapt, nu se dublează toate, doar unele, și că era vorba de 56% pe patru ani, exact ca-n programul de guvernare. Păcat că femeia a fost pusă să lucreze la ministerul muncii, ar fi făcut o treabă infinit mai bună dacă rămânea la Radio Erevan.

Repet: femeia a spus o cretinătate cât averea lui Dragnea de mare și, când a fost prinsă, a susținut că toată lumea i-a interpretat greșit cuvintele. Ca și cum ar trebui să descoperi sensurile ascunse ale declarațiilor ei, nu cele evidente, ce rezultă direct din vorbele ei. Practic, e vina noastră că am înțeles că se dublează salariile tuturor bugetarilor atunci când a spus cu gura ei că salariile bugetarilor se vor dubla.

Ca să nu mai zic de replica proastă postată pe pagina ei de Facebook, aia cu “Cine are neclarități poate citi programul de guvernare“. Asta-i o replică de om prost care e convins că Iohannis a răpit copii dar nu știe să-și argumenteze punctul de vedere și te trimite să te informezi pe net (ca personajul acela, i-am uitat numele, din filmul Sieranevada al lui Cristi Puiu, un film deloc prost).

Foto: jurnalistii.ro

7 thoughts on “Prostul zilei: Lia Olguța Vasilescu

 1. Vio

  AOLEO. ..DE CE ESTE PROASTĂ? CĂ VREA SĂ FACĂ BINE? NU VĂ MAI POTOLEȘTE DUMNEZEU ODATĂ CU RĂUTĂȚILE? ??? CE REZOLVAȚI AȘA? ??NIMIC NIMIC. ..SĂ SADITI RĂUTATE

  Reply
  1. Ion

   Nah, mah muianule, uite ca e Iulie si proasta ta nu a facut niciun bine. Hai, mai lasa-ne cu limbile alea ce i le tot dai in cur…

   Reply
  2. Sandu

   Era o vorba, ce-ar fi daca ar durea prostia… Pai, probabil unul din efecte ar fi ca toti prostii si-ar incepe comentariile cu “AOLEO”.

   Reply
  3. Rrrr

   Tanti/nenea in ce tara traiesti?! Uita-te pe geam, frate! E groasa treaba, iar tanti Olguta a ajuns unde este pe alte poteci decat cele ale competentei!

   Reply
 2. EmiG

  Ea a știut ce spune. Prosteală pentru electoratul ovin. Conștientă că poate să retragă ce a spus, fără ca ovinele să reacționeze. Importantă era “bomba” de imagine de moment a iubitului partid.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.