La PSD e cod galben de cod penal

Meteorologii de la DNA au emis astăzi o avertizare de cod galben de cod penal valabilă pe perioada următoare pentru întregul PSD. Din cauza unui front ciclonic anticorupție care se îndreaptă în direcția partidului din zona europeană, foarte mulți membri marcanți ai acestei organizații riscă să îndure temperaturi scăzute, intrând la răcoare.

Culoarea codului galben de cod penal este dată de rezultatul eliberării colective a vezicilor pesediste care au fost luate prin surprindere de aceste fenomene meteo-justițiare neașteptate. Există riscul ca acest cod galben să se extindă și în zona ALDE, unde poate să afecteze grav drumurile cu motocicleta și vizitele conjugale ale principalilor aldiști. Deși județele predominant minoritare sunt obișnuite cu fronturile reci, există șanse reale ca acest cod să facă ravagii și în zona UDMR.

Codul glaben de cod penal va rămâne în vigoare până la instaurarea unui anotimp mai blând, unul ce nu va fi dominat de corupție, incompetență criminală, furt instituționalizat și manipulare grosolană. Pe fondul încălzirii globale, dar și al încălzirii relației dintre milioane de români cu spirit civic și țara lor natală, e posibil ca acest anotimp să se instaleze în viitorul imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.