Jurnalul unui jihadist (cap.13) – Cîte virgine sînt prea puține?

Recompensa de natură sexuală e una dintre cele mai motivaționale chestii care există în acest Univers și în următoarele trei. Bărbații ar face orice pentru sex. Milioane de speakeri, de traineri și de coachi se închină la ideile altora, își răcesc gura degeaba și cacă platitudini motivaționale care n-au în ele nici măcar a suta parte din adevărul acestei afirmații.

Bărbații, în general, în particular și în ce mai vrei tu, și-ar tăia chiar și o mînă ca să fută un zece. Adică o tipă de nota zece. Scara de valori e subiectivă. Zecele meu poate fi cinciul altuia. Sau invers. Cinciul altuia poate fi zecele meu. Pentru unii, un zece ar fi o Victorie secretoasă și subțire de să se adăpostească porumbeii la umbra coastelor ei. Pentru alții, un zece ar fi o milfă hotărîtă care să știe cita din Schopenhauer în timp ce își schimbă roata de la mașină. Vorba aia: fiecare cu pizda mă-sii. Implicația oedipiană e evidentă și adevărată. Și e la fel de adevărat că în secunda trei de după ce-a isprăvit sexul cu respectivul zece, orice bărbat s-ar scărpina în creștet cu mîna rămasă și ar scăpa un sincer “Să-mi bag pula, n-a meritat”. Bărbatul e atît de prost. Memorie de caras și porniri de hienă în călduri.

Bărbatul e atît de prost că poate fi convins să se arunce în aer cu dinamită în schimbul unor virgine de care va avea parte – poate – într-o altă dimensiune. Pe sistemul “Cumperi acum, plătești la anul”, religia a inventat un fel de “Ucizi acum, fuți nelimitat la anul”.

Mă doare să recunosc asta, dar unii dintre colegii mei s-au apucat de jihad doar pentru că-s siguri că-i așteaptă 72 de virgine pe lumea cealaltă. Sigur, nici pe mine nu mă deranjează ideea unei eternități petrecute în rozul raiului, dar eu nu pentru asta m-am apucat de jihad. Eu cred cu tărie în valorile Islamului și doresc moarte sinceră tuturor celor ce se închină la un alt Dumnezeu. Amin!

Singurul lucru care mă intrigă e felul în care s-a ajuns la acest număr. De unde știm că vor fi exact 72 de virgine? De ce nu 50 sau 88? Sînt virginele de așa natură încît 71 sînt prea puține, dar 73 prea multe? Știu că nu pot fi 69, numărul e obscen, dar de ce 72? Este, oare, posibil ca, în viziunea bărbaților, acesta să fie un număr abordabil de virgine? Crede vreun bărbat că s-ar putea descurca cu 72 de amatoare? Este 72 numărul maxim de contacte care încap pe cartelă sau ce?

E clar că existența acestui număr magic de virgine n-o poate confirma nimeni. Asta chiar dacă orice bărbat normal s-ar întoarce zîmbind din grădina raiului în praful de aici doar ca să se laude cu ce-a mai bifat. Bărbatul e atît de prost. Promisiunea unei veșnicii în vagin virgin e atît de tentantă pentru el încît sinuciderea prin ka-bum i se pare un preț rezonabil de plătit. Pe mine altele mă frămîntă.

Virginele astea imaginare rămîn virgine chiar și după ce… vorba aia? Adică li se regenerează virtutea sau o pierd definitiv și încep să adune puncte de experiență? Că în condițiile astea e posibil să le consumi într-o lună, două și apoi să ai de-a face cu niște femei din ce în ce mai exigente. Caz în care raiul tău se poate lesne transforma într-un infern sexual. E importantă informația asta. Trebuie să știi cum să-ți drămuiești virginele odată ce-i ajuns acolo. Și dacă, întradevăr, virginele se refac după fiecare contact, de ce e nevoie de 72 de virgine diferite? N-ajunge una și bună?

Altă întrebare: dacă se întîmplă în unele zile să n-am chef de futut, se poate doar să stăm și să povestim? Să jucăm table sau ceva? Sau virginele astea știu să facă un singur lucru (pe care, teoretic, nu l-au mai făcut niciodată)? Dar dacă mă îndrăgostesc de una dintre ele, e ok să le ignor pe celelalte? Sau trebuie să le sexez în mod egal?

Altă întrebare: virginele astea sînt virgine-virgine? Sau sînt ca unele liceence de acum, care își păstrează himenul intact dar execută oralul cu o dăruire demnă de o cauză mai nobilă.

Altă întrebare: femeile martir, cele care se sacrifică în numele războiului sfînt, primesc și ele 72 de virginei? Că nu-i totuna. Pentru bărbați e fantezie maximă să culce o fată neîncepută, dar pentru femei nu-i tocmai ideal să dea peste un diletant sexual. Ce paradis e acela în care trebuie să le explici la 72 de feciorelnici cum se întrebuințează corect clitorisul?

Altă întrebare: virginelele astea sînt femei de-ale noastre sau adunate de prin lumea întreagă? Că nu mă incită deloc gîndul că voi avea parte de 72 de irakience neprihănite care să roiască în jurul meu în burka goală afișîndu-și nasurile acviline și părul de pe umeri. Mi-ar plăcea să fie printre ele și cîte-o suedeză blondă cu țîțe cît dunele de nisip sau o negruță încordată cu pielea dulceagă și dinții albi ca laptele de cămilă. Și, să ți-o spun pe aia dreaptă, n-aș refuza nici o gheișă fîșneață care să-mi alinieze chakrele. Cu curul. Să fie variație, asta zic. Dar nu în raport cu populația lumii, că asta ar însemna ca jumătate din ele să fie indience și chinezoaice, ceea ce mi se pare puțin exagerat.

Altă întrebare: de unde atîtea virgine? Că nu pare matematic posibil să existe 72 de virgine diferite pentru fiecare jihadist. Nu din ce am văzut eu că se întîmplă în lumea asta. Și atunci, vin eu și întreb, va trebui să împart virginele mele cu altcineva? Nu știu dacă îmi convine asta. Ce hapsîn, deja mă zgîrcesc să împart virginele pe care încă nici nu le-am primit!

Ultima întrebare: care ar fi numărul minim de virgine pentru care s-ar sinucide un bărbat? 60? 42? 31, ca să fie cîte una pentru fiecare zi din lună? 7, ca să le poți rula frumos în funcție de zilele săptămînii? Nu știu dacă e genul de întrebare la care se poate răspunde sincer. În special întrucît cunosc cazuri de tipi care s-au sinucis pentru femei care erau departe de a fi virginale. Ceea ce nu mă face decît să cred că acest 72 e un număr cît se poate de fantezist. De fapt, nici nu mai știu ce să cred. Parcă m-am și scîrbit de atîtea discuții și speculații, mă duc să caut o curvă care să facă ce știe ea mai bine ca să-mi treacă gustul ăsta de virginitate din gură. Allahu-ak-pa!

Click aici pentru mai multe capitole din: Jurnalul unui jihadist

One thought on “Jurnalul unui jihadist (cap.13) – Cîte virgine sînt prea puține?

 1. TibiOlah

  Amuzante intrebari. Dar cat se poate de valide.
  Am citit undeva ca fetele astea sunt virgine cand le primesti (si din cauza ca ti le da Barbosu, numarul lor e irelevant. Ca el e atotpotent si poate sa le creeze in functie de necesar). Dar cumva ele si raman “virgine” pentru ca chiar daca le folosesti acum, data viitoare cand le vine randul din nou, si le vine randu ca eternitatea e destul de lunga, o sa fie la fel de stramte.
  Evident ca cel puternic nu te-a uitat nici pe tine asa ca atunci cand ajungi acolo, o sa primesti si o erectie care nu moare niciodata, si o sa ai forta pentru 100 de femei (desi iti da 72…. cumva cred ca matematica nu e punctul forte al batranului). Deci e ca si cum iti da viagra cu redbull.
  Si daca vrei diversitate, imi pare rau sa te anunt dar o sa fie toate albe… si nu stiu din ce motiv, aproape transparente. Ca sa vezi ce fetisuri au unii.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.