Jumate din bancnotele din circulație au stat cel puțin o dată pe fruntea unui lăutar

O nouă statistică a BNR a dezvăluit un fapt cel puțin îngrijorător: aproximativ 50% din bancnotele românești aflate în circulație s-au aflat cel puțin o dată pe fruntea unui lăutar.

În timp ce în alte țări europene, cum ar fi Olanda sau Marea Britanie, majoritatea banilor de hârtie au pe ei urme de cocaină, se pare că RONii autohtoni prezintă cel mai des urme de cocalar. Fapt care se explică foarte ușor când te gândești că persoanele cu un grad mai ridicat de inteligență preferă să tranzacționeze mai mult online și prin intermediul cardului.

Fiind mai greu, cardul nu stă lipit de frunte atât de bine, de unde și supremația cheșului în zonele cu nivel ridicat de cocălărime. Din eșantionul reprezentativ de bancnote asupra cărora s-au efectuat analizele, un procent de 52,8% au prezentat ADN de lăutar în diferite proporții, confirmând faptul că au trecut cel puțin prin mâna unui cocalar în ultimele luni. Procentul a fost ușor de depistat din moment ce toți lăutarii au ADN-ul înregistrat în baza de date a fiscului, la care sunt unii din cei mai mari contributori.

Testul a depistat și urme de ADN de cocalar, care se diferențiază ușor de cel normal prin prezența unui mic cromozom suplimentar, care influențează pasiunea pentru ciocate și bluze albe mulate cu ștrasuri și chestii sclipicioase. Cromozomul coca, cum este el numit acum de specialiști, afectează femei și bărbați în egală măsură, printre efectele acestuia numărându-se: făcutul pozelor în baie cu telefonul, afișarea ostentativă a banilor, o concepție eronată a propriei valori și scrisul anagramat cu cifre în loc de litere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.